Kaos på Twitter: blokkerte bekreftede kontoer med cryptocurrency-svindel

I løpet av de siste timene, mange Bekreftede Twitter-kontoer er blitt blokkert på grunn av svindel Relatert til cryptocurrencies, som har generert et ganske betydelig kaos som løses litt etter litt i løpet av denne timen om morgenen.

Vi står overfor et fullverdig hack på Twitter, der flere bekreftede kontoer har falt i hendene på nettkriminelle som har benyttet seg av “Fremme” cryptocurrency-virksomheten gjennom tweets for å kunne tjene penger raskt.

Slik er profiler som Apple, Elon Musk, Bill Gates, Barack Obama og andre viktige offentlige personer sett med millioner av Twitter-følgere med meldinger oppmuntre brukere til å sende bitcoins til en veldig spesifikk adresse for å få dobbelt av dem.

Bilde - Twitter blokkerte bekreftede kontoer for svindel

Den adressen har mottatt tusenvis av dollar i bitcoins takket være mange transaksjonerDet som ikke er kjent, er om det vil være mulig å blokkere dem og gjenvinne alle pengene, selv om de ikke har klart å skaffe for mye når de tar hensyn til følgerne som tweets har hatt.

Det er klart alle sammen disse tweetsene er publisert uten samtykke fra eierne, som ikke ante at svindlerne hadde tatt kontroll over Twitter-kontoen sin for å kunne bruke dem som en måte å markedsføre cryptocurrency-virksomheten, har denne svindelen ført til blokkering av disse kontoene.

Rundt klokka 12 om natten var da det sosiale nettverket fikk vite at det hadde produsert et stort hack som hadde påvirket forskjellige bekreftede kontoer på ditt sosiale nettverkog tar fra det øyeblikket de respektive tiltakene for å løse problemet.

Tilsynelatende sikkerhetsproblem Det ser ut til å komme fra en serie interne verktøy fra Twitter-ansatte selv som nettkriminelle har hatt tilgang til, og utnyttet denne omstendigheten for å kunne publisere alle disse tweets.

Heldigvis, på dette tidspunktet, er problemet med alle disse kontoene praktisk talt løst, tweets er stort sett blitt slettet Eierne av de bekreftede kontoene til disse Twitter-profilene er blitt informert om å endre passord for å unngå slike hendelser i fremtiden, slik at de allerede kunne legge inn innlegg.

De fordømmer en mulig svindel av Bitcoin i Spania for 4,6 millioner euro

Via: Android Police