Karbonn Sparkle V, den første Android One-smarttelefonen som ankom Europa

For lenge siden forklarte vi hva Android One er, et Google-prosjekt for å bringe Android nærmere utviklingsland gjennom enkle terminaler som vil bli oppdatert takket være støtte fra den nordamerikanske giganten. Selv om initiativet ikke har vært veldig vellykket i India, har den første modellen av familien allerede ankommet Europa: The Karbonn Sparkle V.

Sannheten er at det ikke er et veldig attraktivt apparat, vi kan ikke bli overrasket over at det ikke har solgt bra. Prisen er for høy for hva den tilbyr. Først, la oss se på spesifikasjonene :

Karbonn Sparkle V, funksjoner

  1. 4,5 tommers IPS-skjerm med 854 x 480 piksler.
  2. 4-kjerners prosessor med 1 GB RAM.
  3. 4 GB intern lagring med minnekortspor.
  4. 5-megapiksel hovedkamera med LED-blits og 2-megapiksel foran.
  5. To simkort og FM-radio.
  6. 1700 mAh batteri.
  7. Android 4.4 KitKat.

Karbonn Sparkle V, pris og tilgjengelighet

Denne smarttelefonen er nå tilgjengelig i den britiske Amazon-butikken for 129,99 pund, ca 165 euro å endre. Sannheten, vi snakker ikke om et ikke-konkurrerende tall, spesielt siden det er et lite kjent merke.

Vi er til en høyere pris enn den første generasjonen Motorola Moto G, så det tror jeg ingen vil gå for Karboon Sparkle V med mindre micro SD-kortsporet og dobbelt SIM er avgjørende. Når det gjelder skjermen, er Motorola veldig overlegen, noe som gir mer baselager og også mer batterikapasitet.

Det er bra at Android One-enheter ankommer Europa, men med disse prisene, Jeg tror ikke de vil være veldig vellykkede.

Hva synes du om Karbonn Sparkle V? Synes du det er attraktivt, eller tror du det er bedre alternativer på markedet?

Tabla de contenidos