Kart-applikasjonen i iOS 8 vil hjelpe oss å huske hvor vi har parkert

iOS 8 kan hjelpe oss med å finne den parkerte bilen vår

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som noen gang har nølt med å forlate et kjøpesenter hvor hadde bilen parkert, noe som er mer vanlig enn vi tror på de gigantiske parkeringsplassene. De fleste av dem er merket med tall og farger som er ment å gjøre det lettere for oss å huske posisjonen til vår motoriserte “venn”, men uansett om det skyldes feilretning eller dårlig minne, er denne hjelpen noen ganger ikke nok. Det kan være i ferd med å endre seg takket være den kommende iOS8.

Vi kunne allerede se hvordan I september 2013 kom det en rapport som indikerte at Apple utviklet en funksjon for å hjelpe sjåfører med å finne kjøretøyet sitt gjennom kartleggingsprogrammet.. Denne funksjonen ble ikke offisielt avduket på WWDC14, men nye skjulte ikoner i iOS 8 Maps-appen kan indikere at denne funksjonen er i utvikling og kan bli utgitt ganske snart.

Kartene-help-bil-2

M7-prosessoren vil være vår allierte for å hjelpe oss med å finne kjøretøyet vårt

Hvis vi gjør litt minne, kan vi huske at i samme måned i september 2013 introduserte Apple, i tillegg til A7-prosessoren, M7-prosessoren. Dette lar deg gjenkjenne og lagre dataene relatert til bevegelsene våre på enheten vår.

Kilder indikerer det Apple ville teste et nytt verktøy for anvendelse av kart, som bruker denne M7-prosessoren, kan analysere om bilen vår er parkert. Ved å parkere bilen, vil iPhonen vår registrere sin posisjon for å hjelpe oss med å finne den senere når vi kommer tilbake til parkeringsområdet. Det handlet om tid, ikke sant?

maps-help-car

Som vi ser på bildet over, er det seks ikoner som ser ut til å bekrefte disse ryktene. Selv om vi har sett, Denne nye funksjonen ser ikke ut til å være tilgjengelig i iOS 8-betaene som Apple har gitt ut så langt..

Som gutta på 9to5mac sier, har vi fortsatt ingen offisielle eller pålitelige nyheter om når vi kan glede oss over denne nye funksjonen, kanskje vi ser den i den endelige versjonen av iOS 8 til høsten, eller tvert imot, vi får ikke se den før iOS 8.1 ser lyset. For øyeblikket må vi vente.

nyheter-ios-8-made-for-iwatch-4

Det vi kan forsikre er at for alle tingene vi ser, Den nye iOS 8 vil gi oss flere nyheter enn de som offisielt ble presentert på WWDC14. Vi er selvfølgelig strålende fornøyd med det.

Vil du at Apple skal inkludere denne nye funksjonen i den offisielle versjonen av iOS 8? Sannheten er at jeg spurte meg selv for lenge siden hvorfor Apple aldri hadde inkludert et alternativ som tillot oss å redde stillingen til bilen vår når vi parkerte. Det ser ut til at øyeblikket er i ferd med å komme.