Kart i iOS 10 vil minne deg om hvor du parkerte bilen og tar deg til den

kartene

Apple har allerede avduket noen av hovedfunksjonene som følger med iOS 10, og litt etter litt bryter vi dem ned og går dypere inn i dem. Vi har allerede snakket om Meldinger-appen, de nye varslene … men denne gangen er det tur til Kart-appen, som vil ha viktige forbedringer i iOS 10.

Som det har vært kjent, iOS 10 Maps-applikasjonen vil ha en funksjon som hjelper deg å huske hvor du parkerte bilen og tar deg til den. Denne funksjonen kan være veldig nyttig hvis du bor i en storby der du hver dag må legge igjen bilen et sted, hvis du har parkert på parkeringsplassen til et stort kjøpesenter eller hvis du er på ferie på et sted du ikke kjenner, for eksempel .

ios-10-kart-park-bil-2

Igjen, det amerikanske selskapet ønsker å gjøre livene våre enklere, og denne gangen gjør det det via Maps-appen. Her forteller vi deg mer informasjon om denne kartfunksjonen i iOS 10, i tillegg til en video hvor du kan se hvordan den brukes.

Du glemmer aldri hvor du parkerte bilen din igjen takket være iOS 10!

Apple har gjort en grundig gjennomgang av kart-applikasjonen sin og snart vil brukerne kunne glede seg over nye funksjoner. Uten tvil er det faktum at han husker hvor du forlot bilen din parkert et veldig interessant poeng, og enda mer hvis han også er i stand til å guide deg til det målet, slik at du ikke kaster bort tid på å gå rundt og rundt.

Denne funksjonen det vil fungere på reiser som ikke ender på adressen du har angitt som “hjem”. Kart for iOS 10 vil automatisk beholde den nøyaktige plasseringen der du parkerte kjøretøyet.

Det beste av alt: når du vil tilbake til bilen, må du bare angi en vandrerute fra ditt nåværende sted til det punktet appen tidligere har lagret. Så lett! Kart-appen tar deg til bilen med et øyeblikk.

På den annen side vil Maps-applikasjonen også ha en ny widget for iOS 10-låseskjermen med et “parkert bil” -alternativ. For å aktivere den trenger du bare å gå til Innstillinger – Kart i iOS 10, og det vil være veldig nyttig for få tilgang til ruten direkte fra låseskjermen for å gå tilbake til bilen din.