KAZAM Tornado 348: verdens tynneste smarttelefon

KAZAM Tornado 348 har tjent plassen som smarttelefon tynneste på markedet. Vi står overfor en terminal som har gode funksjoner, slik at brukeren kan ha alt på samme enhet. Denne kombinasjonen av letthet og tynnhet ledsaget av en jevn base av aluminium og magnesium gjør det til en flott terminal å vurdere.

Skjermoppløsningen vanskelig å slå

KAZAM Tornado 348 har en visning av 4,8 tommer der den skiller seg ut med en praktisk talt uovertruffen skjermoppløsning på 1280 x 780 HD Gorilla Glass. Bilde - KAZAM Tornado 348: verdens tynneste smarttelefon

8 kjerneprosessor

Denne smarttelefonen har en MT6592 ekte prosessor MediaTek 8-kjerne octa-core, som vi ikke vil mangle kraft med, ledsages det også av en 1 GB RAM.

5MP foran kamera for selfies

Fotograferingselskere vil overhode ikke klage på de fotografiske egenskapene til Tornado 348, som har et kamera 8 MP bak med muligheten til å ta video opp til 1080p og en 5M foran P helt designet for selfies.

KitKat 4.4.2

En av ulempene med disse mer uavhengige terminalene er at de ikke har den nyeste versjonen av operativsystemet, altså det vil trolig ta lenger tid å oppdatere Hva andre. Likevel har den versjon 4.4.2 som ikke er dårlig.

Bilde - KAZAM Tornado 348: verdens tynneste smarttelefon Vi står overfor en smarttelefon som ikke er dårlig med tanke på fordelene, den har også en batteri opptil 6 timer i konvertering og 240 i ro. Den er også utstyrt med skjermbrytningstjenesten KAZAM i ett år i tillegg til KAZAM Rescue-appen.

Tilgjengelig medio november

Vi vil ha den tilgjengelig fra midten av november i hele EuropaVi kan også velge mellom svart eller hvit som vi vil.

Den nye KAZAM Tornado 348 kombinerer absolutt alt: letthet, kraft og design. Vi vil kunne glede oss over hans tilstedeværelse neste måned, så jeg vil holde deg informert om alt som skjer til dags dato. Hva synes du om denne terminalen?