Kinect vil kjenne igjen opptil 6 brukere og lytte til to samtidig

Vi forestilte oss alle at det nye Kinect Xbox One ville gi noen forbedringer, og selv om det har vært mye spekulasjoner om hva de ville være, var det ingenting klart bortsett fra hva Microsoft hadde lært oss.

I dag har vi lært at en av disse forbedringene er muligheten til å gjenkjenne stemmen til to personer som snakker samtidig, og som også er i stand til å gjenkjenne spillerens munn selv om de er i et mørkt rom.

Informasjonen har kommet i hendene til Microsofts konserndirektør, Phil Harrison, som uttalte at den nye Kinect Den vil oppdage to personer som snakker samtidig mens de bruker kontrolleren, og at den vil kjenne igjen munnen til brukerne for å vite om de snakker eller ikke, denne uttalelsen er blitt utsatt under Eurogamer Expo i London.

Også den nye Kinect Det vil tillate deg å oppdage 25 ledd av seks forskjellige personer og vite perfekt hvem som bruker kontrolleren til enhver tid, den vil til og med ta hensyn til hjertefrekvensen og lage et ansiktskart for brukeren på opp til 1400 poeng.

I motsetning til PlayStation 4, vil Kinect være en del av pakken når du kjøper konsollen, mens Sony har bestemt at de kan kjøpes separat. Vi vet ikke hvilket av de to selskapene som er det som har gjort det mest passende valget, vi må vente på svar fra forbrukerne for å bekrefte det.

Datoen Xbox One treffer butikker med den nye Kinect Inkludert vil være 22. november. Vi antar at for å dra nytte av juletrekket og vil nå tretten land, vil selvfølgelig Spania være blant dem. Prisen vil være 499 euro.