Kinesiske nettbrett med Samsung Exynos 5250 ARM Cortex-A15-brikker

Kinesiske nettbrett med Samsung Exynos 5250 ARM Cortex-A15-brikker

Han Exynos 5250 av Samsung Det er den første dual-core-brikken basert på ARM Cortex-A15. Mens Samsung og NVIDIA har firekjernede og opptil åtte-kjerneprosessorer som bruker arkitekturen som kommer, er Exynos 5250 fremdeles en av de kraftigste ARM-baserte brikkene vi kan finne på markedet.

Opprinnelig ble den bare brukt i noen få Samsung-produkter som Samsung Chromebook Meg i Nexus 10. Men nå begynner det å bli sett på flere enheter … inkludert relativt billige Android-nettbrett som kommer fra kinesiske produsenter.

En av disse kinesiske produsentene er Bønne De som nettopp har presentert et nytt nettbrett med en 9,7-tommers skjerm og en oppløsning på 2048 x 1536 piksler, Samsungs 2 GHz dual-core prosessor og ARM Mali-T604 grafikkbrikke.

Den har også et 8-megapiksel bakkamera og et 2MP frontkamera, WiFi og Bluetooth, 2 GB RAM og støtter opptil 64 GB lagringsplass.

For øyeblikket kommer dette nettbrettet med Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, og Bønne sier det kan tilby en oppdatering til Jelly Bean. Nettbrettet forventes å være i salg i juni.

En annen kinesisk produsent som vil gjøre god bruk av Samsung-prosessoren er Ramos som presenterer Ramos X1 et nettbrett med egenskaper veldig likt de som allerede er indikert, selv om vi i dette tilfellet har en 9,7-tommers skjerm og en oppløsning på 2048 x 1536, 2 GB RAM og en Exynos 5250-prosessor.

Dette nettbrettet har en 1,7 GHz versjon av Samsung ARM Cortex-A15 og en ARM Mali-T604 grafikkbrikke.

Hilsen fra dypet av bytene.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige