Kjedelig på Instagram? Dette klistremerket vil oppfordre kontaktene dine til å sende deg privat

Siden Instagram jobber med et nytt klistremerke for historiene, i dette tilfellet fokusert på personlig kommunikasjon, fordi den vil søke oppfordre dem til å sende oss private meldinger av DM å starte en samtale.

Noen ganger trenger vi mening fra andre mennesker, vi vil at de skal være med på bestemte initiativer, eller ganske enkelt, vi blir lei og vi vil chatte på Instagram. I alle disse situasjonene vil den nye klistremerket være veldig nyttig.

Teksten ser ut til å indikere mens den fortsatt er i testing “DM meg”, der DM står for “direkte melding” (“direkte melding” på spansk). Det har vært Jane Manchun Wong, en kinesisk ingeniør som spesialiserer seg på å analysere applikasjoner, som har lagt ut på Twitter en forhåndsvisning av hvordan funksjonen vil se ut.

Instagram tester meldinger som selvdestruererer

Instagram lanserte nylig DM-er for alle PC- og Mac-brukere, så det virker som det forsterker dette aspektet av det sosiale nettverket.

Egentlig klistremerket av “DM meg” tjener samme formål som å svare på historiene i tekstboksen nedenfor, men gjør det klart at vi ønsker å skrive til oss privat. Slik ser det ut:

Bilde - Instagram vil ha et klistremerke for å sende DM

Når det gjelder mulig oversettelse på spansk, kan den brukes “Send meg en DM” eller “Send meg en melding”. Det er sikkert lenger enn originalen, siden det på spansk ikke er vanlig å transformere ord som DM til et verb, og det ville være rart.

Nylig ga Instagram ut et klistremerke for å bestille mat fra Stories, og fortsetter å fokusere på dette elementet, som gjør det mulig å legge til veldig variert innhold i det sosiale nettverket.

Mens standardfoto- og videoinnleggene knapt har endret seg, har Stories blitt Instagrams viktigste trekning, og de fortsetter å motta forbedringer. Vi må bare tenke på det store antallet motefiltre på Instagram som periodisk går viralt.

I tillegg kan dette klistremerket for å oppmuntre oss til å sende private meldinger også fungerer godt på annonseringsnivå. Et av annonseformatene i Stories lar deg sende meldinger til kontoen som er annonsert, og med et spesialisert klistremerke kan de være mer vellykket.

Generelt sett klistremerke for å sende oss private meldinger virker som en god idé, men vi må tenke at det er i utvikling. Det har ikke en utgivelsesdato ennå, og Instagram kan avbryte prosjektet hvis det tror at det ikke fungerer så bra som de vil.

Er det anonyme spørsmål på Instagram Stories?