contadores Skip to content

Kjenn alle ryktene om Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2 … er det nær?

For noen dager siden kom ryktet om at Cupertino-selskapet hadde i tankene å lansere to nye nettbrett. På den ene siden ville det være iPad Mini Air med en 7,9-tommers skjerm; på den andre, en enhet som for øyeblikket bare er kjent som iPad PRO, og som vil være fokusert på et mye mer profesjonelt segment og vil montere et 12,9-tommers panel. Men det ser ut til at dette ikke er alt.

De av Cupertino synes det Du kan også være interessert i å fornye din primære nettbrett, etter tradisjonen for hvert år. Og selv om vi for øyeblikket ikke har offisiell informasjon fra selskapet, er det nå lekket nok rykter som kan gi oss noen ledetråder om dens tekniske profil. Enheten kan komme på markedet under navnet iPad Air 2, etter i kjølvannet av den originale iPad Air. Hvis du vil vite et sammendrag av alt som er sagt så langt om selskapets neste nettbrett, fortsett med oss ​​så viser vi deg det.

ipad-luft-2-

Et sammendrag av alle ryktene som er sett så langt om iPad Air 2

Design og visning

En av funksjonene som mest overrasket oss ved lanseringen av iPad Air var dens dimensjoner. Og det er at nettbrettet ble presentert med den utrolige vekten på 469 gram og en tykkelse på bare 7,5 millimeter. For øyeblikket er det ikke gitt noen detaljer om dimensjonene til denne nye generasjonen, men sannheten er det Apples sanne intensjon er å gjøre om Sony Xperia Tablet Z2 som den letteste enheten på markedet. Dette betyr at den nye iPad Air 2 Den skal være mindre enn 6,4 millimeter tykk og veie mindre enn 426 gram.. Hovedsaken kan være laget av aluminium, etter mønstrene fra forrige iPad Air, og du kunne se noen av komponentene omdesignet: dempeknappen, høyttalergitrene og volumknappene.

På toppen av det ryktes det at den nye iPad Air 2 er den skal ha Touch ID-fingeravtrykksskanneren integrert, et system som kan brukes til mange ting som å låse opp skjermen (på samme måte som den nåværende iPhone 5s), gjøre innkjøp, etc. Mulighetene for denne knappen er uendelige, du må bare vente på at utviklerne vil dykke dypere inn i emnet.

ipad-luft-2-2

Når det gjelder skjermen ser det ut til at det ikke blir for mange endringer. I hvert fall når det gjelder størrelse. Det antas at iPad Air 2 kan gå på scenen med en 9,7-tommers LCD-skjerm og et 4: 3-sideforhold. Det er heller ikke mye data om oppløsningen, men Det er mest sannsynlig at 1536 × 2048 piksler blir opprettholdt, med en tetthet på 264 ppi. Det vil være nødvendig å se på den annen side om de av Tim Cook bestemmer seg for å installere i dette teamet den samme skjermen med safirglass som det ryktes å inkludere iPhone 6, som er mye mer motstandsdyktig mot riper og støt.

Flere tekniske spesifikasjoner

Skjerm og design er ikke det eneste som bekymrer potensielle iPad-kjøpere. Hvis du ser nøye på alle ryktene som har vist seg til dags dato, vil iPad Air 2 komme med ganske mange forbedringer under panseret og samtidig vil kunne beholde sitt energipotensial. Det som mest fanger oppmerksomheten til ekspertene er utvilsomt prosessoren. For denne anledningen ser det ut til at Apple ville valgt en 64-bit A8-brikke, som er i stand til en klokkefrekvens på 2,6 GHzSelv om sannheten er at noen rykter satser på maksimalt 2,0 GHz.

ipad-air-2-3

Endelig har det også vært mye snakk om dens interne kapasitet. Det ser ut til at det er ganske tydelig at Apple vil presentere opptil fire forskjellige versjoner som vil ha forskjellig minne og, selvfølgelig, forskjellige priser. Dermed er det veldig sannsynlig at vi kan se med 16, 32, 64 og 128 GB versjoner.

Operativsystemet

I denne delen vil det ikke være noen overraskelser, siden den nye iPad Air 2 ville treffe markedet med den nye iOS 8, den siste versjonen av Apples operativsystem. Denne nye versjonen av operativsystemet inneholder mange forbedringer, som vi allerede har nevnt i en annen artikkel. En av de viktigste funksjonene kan være den nye multitasking. Takket være dette nye systemet, vil iPad-brukere kunne glede seg over flere applikasjoner samtidig i delt skjerm, en funksjon som Vi kan allerede finne i nettbrett som den nye Samsung Galaxy Tab S.

Pris og utgivelsesdato

Alle bassenger peker til neste oktober, som skjedde i fjor med lanseringen av iPad Air og fjerde generasjon iPad. Utgivelsen til publikum kan skje før julen kommer, mellom månedene november og desember. Prisen, som har skjedd med modellene som har blitt utgitt så langt, kan være mellom € 479 og € 869, avhengig av internminnet (12, 32, 64 og 128 GB), hvis utstyret bare er forberedt for WiFi-tilkobling eller hvis det også har tilgang til LTE / 4G-nettverk.

Som vi alltid sier, vi må ha litt tålmodighet og vente på å se hva gutta fra Cupertino har forberedt oss, selv om det helt sikkert vil overraske oss. Fra iPadizate vil vi være oppmerksom på alle nyheter eller rykter som kan komme frem for å holde deg informert.