Kjøp Apple AirPods nå på Amazon og motta dem i morgen

Kjøp Apple AirPods nå på Amazon og motta dem i morgen

Etter måneder med forsinkelser og usikkerheter, vil Apples AirPods ble lansert akkurat i tide til jul. På grunn av det begrensede lageret på grunn av flere hendelser i produksjonen, kan selvfølgelig forsendelser fra det offisielle Apple-nettstedet bli forsinket opptil 6 uker, og i Apple Store-butikker er situasjonen ikke mye bedre gitt den begrensede tilgjengeligheten. Og dermed, anskaffelsen har vært en vanvittig odyssey for fanboys ivrige etter å få tak i Apples trådløse hodetelefoner.

Så hvis du vil ha Apple AirPods er du heldig, fordi Du kan bestille dem nå på Amazon og i morgen 10. februar vil de bli sendt direkte til ditt hjem – eller hvor enn du vil, du vet hvor veldig effektive de er til å håndtere og sende varer. Glem lange venter og stol på Jeff Bezos ‘plattform for å få tak i dem fra nå av.

AirPods

Og det er at den største nettbutikken på planeten, Amazon, har satt dem i forhåndssalg til en pris av 179 euro – nøyaktig den samme som den offisielle prisen for det bitne eplefirmaet – men Sendingen din er planlagt til en dag eller to etter salgsdatoen, som er denne fredagen.

Vi utleder at Amazon har en betydelig aksje som forhindrer den som kommer til dem, så hvis du er Premium-bruker og forhåndsalgsreservasjoner i dag, sannsynligvis på samme fredag, har du dem allerede hjemme, og du kan begynne å glede deg over dem.

Apple AirPods

Husk at Hvis du ikke har lyst til å skrape lommen så mye, tilbyr vi hos iPadizate deg de beste alternativene når det gjelder rimelige trådløse trådløse hodetelefoner. Hvis du derimot ikke er overbevist av AirPods og du er mer tradisjonell og tro mot kabel, må du huske at Apples BeatsX også er til salgs denne fredagen. Forutsatt W1-brikken og noe billigere enn AirPods, er de et ganske interessant alternativ.