Kjøp en Apple iPad Mini 2 mens du kan

Kjøp en Apple iPad Mini 2 mens du kan

Hvis du tenkte å kjøpe en iPad Mini 2, er dette en god tid

Med lanseringen av den nye iPad Mini 3, er det å kjøpe Mini 2 et mer enn anbefalt alternativ

Phil Schiller, Apples senior markedsdirektør, brukte omtrent 29 sekunder på å snakke om den nye mini 3 under hovedtonen. Schiller er en mann som vanligvis ivrig etter å vise frem bedriftens siste maskinvarepresterMen under gårsdagens begivenhet økte han mer enn han burde når han snakket om det nye 7,9-tommers nettbrettet.

Det var faktisk ikke et eneste lysbilde dedikert til det som anses å være en mindre oppdatering til iPad Mini. Annet enn Touch ID er ingenting annerledes enn i fjor. Og likevel, på slutten av gårsdagens begivenhet, endte Apple på en eller annen måte opp med fem modeller i produktkatalogen sin.

øyeblikk-buy-ipad-mini-2

Men det er en klar grunn til Apples hastige grep for å ha gitt ut en iPad Mini-oppdatering. Apple har bestemt seg for det ønsker ikke lenger å holde sine to “nåværende” modeller på nivåMen det er noe som aldri har blitt sett på scenen. I fjor var ting ganske annerledes.

For stor forskjell mellom de nye Apple iPadene

Faktisk så vi i fjor de to nye iPadene stå på samme sokkel med den samme kraften og veldig god ytelse. Selvfølgelig var Airs retina-skjerm mye bedre. Men i alle andre henseender kunne Mini gjøre alt Air kunne gjøre. Men det ser ut til disse dagene ble avsluttet samme tid som gårsdagens hendelse gjorde. Noen har allerede spekulert i at dette ville være tilfelle, eller at Apple ikke ville bry seg om å oppdatere Mini, selv om det endelig gjorde det minste.

øyeblikk-buy-ipad-mini-2-2

Apple kan ha sine grunner for å skape denne enorme forskjellen mellom iPad Air 2 og Mini 3. Kanskje det hele har å gjøre med brukernes etterspørsel. Hvis den større iPad selger mer enn mini, har Apple all rett til å ta mer oppmerksomhet og ressurser i den forbindelse. Men skulle jeg virkelig gjøre det? Etter å ha oppnådd en perfekt balanse det siste året, har selskapet raskt revidert sin strategi for generell misnøye hos kundene.

På den annen side kunne vi også snakke om den nye iPhone 6 Plus. Og er det mange mennesker ser lite behov for å hoppe til en 7,9-tommers enhet da de nå har en 5,5-tommers skjerm i lommen hver dag. Før iPhone 6 Plus eksisterte, valgte mange Mini. Men alt har endret seg nå. Men hvis du fremdeles ikke har en smarttelefon med stor skjerm (kjent som en phablet), Mini er fremdeles et godt alternativ for brukere.

moment-buy-ipad-mini-2-3

Hvis dette er tilfelle, er det et godt tidspunkt å skaffe iPad Mini 2, siden du kan få den til en god pris.. Touch ID er et nyttig sikkerhetsverktøy, men mange brukere ser kanskje ikke prisen de må betale for mye for å stole på den. Og som de påpeker i TheVerge, utover det og muligheten for å velge en ny farge, ser det ikke ut til å være mer grunn til å kjøpe den nye Mini 3.

Derfor, hvis du er en av brukerne som ennå ikke har et nettbrett, men ikke vil at det skal være for stort, er Mini 2-alternativet perfekt for deg. Selvfølgelig er iPad Air mye overlegen, men å vite at størrelsen på enheten er noe viktig, er det ingen tvil om at dette er et veldig godt alternativ som du bør vurdere.