free estadisticas Saltar al contenido

Kjøp julelotteri fra mobil med TuLotero for første gang

abril 27, 2020

Juleferien nærmer seg, og med dem også et av de mest spennende øyeblikkene i Spania. 22. desember arrangeres juletrekningen nok en gang, der mange setter håp og i år kan du kjøpe lotteriet ditt for første gang fra TuLotero-applikasjonen, i tillegg til at du umiddelbart vet om noen av tiendelene eller deltakelsene dine blir tildelt.

Ved en annen anledning har vi allerede snakket om TuLotero i iPadizate, et program som gjør det mulig for brukere å kjøpe poster og billetter for forskjellige trekk veldig enkelt og enkelt: Euromillions, Primitiva, Quiniela … I tillegg ga de i slutten av november ut en oppdatering til versjon 1.8.0 for blant annet å inkludere muligheten til å kjøpe loddtall til juletrekningen.

Spill julelotteriet med TuLotero.

Kjøp ditt tiende lotteri til juletrekningen med TuLotero nå

TuLotero gir brukerne muligheten til Kjøp lotteri online enkelt, raskt og trygt uten å forlate hjemmet. I tillegg, nå som den ekstraordinære juletafelen kommer, vil mange brukere gjerne kunne kjøpe sitt tiende uten å måtte forlate hjemmet eller stå i kø med administrasjonen.

En annen fordel med å kjøpe det tiende fra TuLotero-appen er det Du kan velge nummeret du liker mest, uansett hvor du er. Og som du vet, er det noen ganger noe komplisert å finne det spesielle nummeret for deg, hovedsakelig fordi det ikke selger i ditt område.

Spill julelotteriet med TuLotero.

På den annen side må det sies at TuLotero-appen ikke bare lar deg kjøpe tallene dine til julelotteriet, den også vil informere deg i sanntid om premiene som kommer ut i trekningen. På denne måten vet du øyeblikkelig om antallet eller numrene du spiller har blitt tildelt, og om El Gordo har rørt deg eller ikke.

Det beste av alt er det du kan lagre tallene på tidelene og deltakelsene du har kjøpt utenfor applikasjonen i TeLotero slik at det også varsler deg om de blir tildelt eller ikke, samt beløpet du har mottatt. Til slutt må det sies at TuLotero også lar deg kjøpe tall for Barnetrekningen som finner sted 6. januar.

Få en gratis deltakelse med iPadizate

iPadizate ønsker å gi leserne en deltakelse til juletrekningen på € 1 for nummer 90021. Det må sies at bare nye brukere av TuLotero-applikasjonen vil kunne glede seg over denne gaven, og for dette må de følge tre enkle trinn:

  1. Last ned TuLotero-applikasjonen på mobilenheten din (iOS eller Android).
  2. Kopier kampanjekoden iPadizate.
  3. Gå til seksjonen i søknaden Konto – Valg, se etter alternativet "Aktiver kampanjer" og lim inn koden.

Spill julelotteriet med TuLotero.

Deltakelsen på € 1 for nummer 90021 vises automatisk i delen "Mine billetter".. Husk at det er til juletrekningen som arrangeres 22. desember.

Last ned TuLotero-appen på din iPhone eller iPad

Hvis du ikke har TuLotero ennå og ønsker å kjøpe tiendeler eller lagre de du allerede må finne ut de neste 22 om noen av dem er tildelt Du kan laste den ned gratis fra App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene.

Og du, vil du prøve å kjøpe julelotteriet ditt for første gang fra mobilen din med TuLotero?