Kjør for å laste ned disse gratis iPhone-appene i en begrenset periode

Som en hver gang tilbyr App Store oss virkelige gode kjøp i applikasjoner som normalt har en høyere eller lavere kostnad, men som i ingen tilfeller vanligvis er gratis. Trikset er å vite hvilke apper og når disse tilbudene blir produsert, men ikke bekymre deg, det er det vi er her for.

Vel, vi garanterer at i dag 11. februar 2017 og i en begrenset periode, disse fantastiske applikasjonene som vi forteller deg om i innlegget, har null kostnader. Kjør for å laste ned dem før kampanjen avsluttes!

Et triks, i tilfelle du akkurat nå ikke har et Wi-Fi-nettverk for å laste dem ned er å starte nedlastingen fra App Store med dataene dine og suspendere dem til det øyeblikket du kan fullføre dem. På denne måten vil det ikke ha noe å si om appen blir betalt igjen, fordi du har startet nedlastingsprosessen.

CALC Swift

calc

Hvis du er en god nørd, vil denne kalkulator-appen fascinere deg. Hvis den opprinnelige iPhone-appen er fin, vil du med denne munnen stå åpen, siden den har mange flere funksjoner, utfører grafer og også lar deg utføre beregninger fra varslingssenteret. Ingeniørens beste venn, til null pris.

Cut Me Out

Med Cut Me Out kan du klippe deler av et bilde med de formene du ønsker og lime dem inn på andre bilderHvis det pleide å koste 3 euro, har du det nå helt gratis i en begrenset periode. Slett bakgrunner, legg til morsomme klistremerker, legg til tekst og effekter … kort sagt, en kraftig collageprodusent for å la fantasien løpe løpsk. Selvfølgelig, så kan du dele det på dine favoritt sosiale nettverk.

QuickScan +

Et must for din iPhone denne QuickScan +, som normalt koster 0,99 euro, men nå kan du få det gratis. Med denne appen kan du skanne alle dokumenter med kameraet på iOS-enheten din, og også trykke på den og til og med konvertere den til PDF.

De blokkerende døde

blockingdead

I denne listen over gratis apper i en begrenset periode Vi kan ikke glemme dette morsomme puslespillet og zombiespillet, nå som karnevalene nærmer seg, og du vil sikkert se mange. Med over 70 nivåer kan du underholde deg i timevis med å utvikle vettet. Last ned The Blocking Dead gratis – det koster normalt 1,99 euro – og prøv det, så ser du hvordan det hekter seg.

007s Vidicon

Med 007s Vidicon, kan du også være James Bond. Denne kraftige appen har fem opptaksmodus: videoopptak mens du spiller en video, spiller inn videoer som spiller på skjermen, men med ekstra musikk, kan du ta opp mens skjermen er svart, ta opp en video mens du surfer på Internett med Safari og ta opp en video mens du leser en iBook.