free estadisticas Saltar al contenido

Kjør jevnt takket være HD Radar Detector for iPad

abril 1, 2020

Atom Studios har nettopp gitt ut iPad-versjonen av den populære appen sin Radardetektor, en app som er godt kjent for alle iPhone-brukere, siden Atom Studios siden lanseringen har gjort dette til en av de mest populære appene når det gjelder motorsikkerhet. HD Radar Detector er her!

I utgangspunktet er driften av applikasjonen basert på en nesten 10.000 punkts database som inneholder alle faste, mobile, strekk-, svartpunkts- og stopplysradarer. Ved hjelp av GPS blir vår nåværende posisjon sammenlignet med radaren i databasen, og dermed vite om vi er i nærheten av en av dem (avstand er konfigurerbar i appen).

Når HD Radar Detector er lokalisert, vil den advare oss gjennom en indikasjon på skjermen som vil fortelle oss hvilken type radar det er snakk om og vil vise den maksimale hastigheten som vi kan kjøre. Videre vil denne informasjonen bli indikert for oss gjennom en stemmevarsel, som er mest nyttig, slik at du ikke trenger å se på skjermen. Det er til og med mulig å konfigurere taleutgangen slik at appen spiller kunngjøringer gjennom iPad eller gjennom bilhøyttalerne i tilfelle vi har en håndfri installert og bilen vår kan spille musikk via Bluetooth.

Når vi snakker om musikk, inneholder appen en integrert musikkspiller som lar oss lytte til musikken vår eller podcaster uten å forlate applikasjonen, og den vil også stoppe lyden mens kunngjøringene høres ut.

HD-radardetektor Den har flere konfigurasjonsalternativer som advarselsavstand, nevnte lydutgang, og vi kan til og med velge bakgrunnsbilde som vi liker mest blant de seks som er inkludert. Den har også en nattmodus slik at ikke lyset på iPad-en vår forstyrrer oss.

Kort fortalt handler det om en app som er mer interessant, og som fungerer som en sjarm, og det vil redde oss mer enn en misnøye når vi er bak rattet.

Del denne flotte appen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!