Kjører Fred, løp for ikke å dø!

En karakter som kjører desperat og unngår en rekke hindringer mens de blir jaget eller angrepet, det er dette det nye spillet som er tilgjengelig for enheter, bringer oss Android, Kjører Fred. Temaet ser ut til å være ganske enkelt, karakteren vår, stakkars Fred, kjører automatisk, mens vi driver ham til å unngå hindringer og feller som prøver å avslutte livet hans, en formel som fungerer ganske bra for mobiltelefoner, siden kontrollene Virtuelle er ikke det mest behagelige og presise å bruke, så det faktum at karakteren kjører automatisk, i en god strategi.

For å gjøre spillet mer interessant, kan Fred selvfølgelig klatre på vegger på et bestemt punkt i spillet, og i en begrenset periode, i tillegg til å ha forskjellige verktøy som vil være til stor hjelp, for eksempel en jetpakke.

https://youtube.com/watch?v=h0U-MWfviKY%3Fversion%3D3%26feature%3Dplayer_detailpage

Kjører Fred Den har tre forskjellige spillmodi, først har vi opplevelsesmodus, der vi finner en serie nivåer som vi må overvinne for å fullføre spillet, vi finner også en utfordringsmodus som ligner et puslespill, der ferdighetene dine vil bli testet Og til slutt, en endeløs modus, hvor målet er å holde Fred i live så lenge som mulig.

Kjører Fred Det er et ganske enkelt temaspill, og til tross for at grafikken er litt grov, er det en morsom tittel, så lenge du ikke har noe imot å dø flere ganger. Dette spillet er gratis tilgjengelig på Android Market, og fungerer på enhver terminal som fungerer med Android 2.2 eller høyere versjoner.