Klonen til Samsung Galaxy Note 3 ankommer før originalen

Kunngjøring om en mulig imitasjon av Samsung Galaxy Note 3

Selv om for 4. september, datoen da den nye offentligheten vil bli presentert for allmennheten Samsung Galaxy Note 3Med mindre enn to uker igjen er lite offisielt kjent om utformingen av Samsungs nye Phablet-type.

Fra Kina mottar vi imidlertid informasjon om hva som kan være en etterligning av den nye Samsung-telefonen. Som vi alle vet, er dette veldig vanlig i verden av mobiltelefoni spesielt, og for alt som omgir forbrukerelektronikk generelt.

Det som er slående med denne informasjonen, er at imitasjonsbildene når oss før det originale produktet blir solgt. Dessuten kommer den før vi offisielt vet hvordan utseendet til den nye vil se ut. Samsung Galaxy Note 3 offisielt. Og ettersom produsenten av imitasjonen vil at enheten din skal se så nær originalen som mulig, kan dette bildet gi oss en mer enn pålitelig ide om hva vi finner neste 4. september når Samsung presenterer den nye Samsung Galaxy Note 3.

Som du ser på bildet, peker alt på det de presenterer for oss er en etterligning av Samsung Galaxy Note 3. På den ene siden kaller produsenten det N3, så du trenger ikke å ha mye fantasi for å anta at det refererer til Samsung Galaxy Note 3. På den annen side er lanseringsdatoen for modellen vi blir presentert for 4. september, som tilfeldigvis er samme dag som Samsung presenterer sin nye phablet.

Som vi ser med denne imitasjonen, er mye mer blitt avslørt for oss enn Samsung ville ønsket. Hvis det stemmer at vi står overfor en nøyaktig etterligning av den nye Samsung-phableten, står vi overfor et design som er veldig likt det som Samsung Galaxy S4, som kan gjøre at mange mennesker som forventet et sprang i kvalitet i design og materialer brukt av Samsung, blir skuffet av selskapet. koreansk.

Hva synes du om et så kontinuerlig design av Samsung for en terminal som Samsung Galaxy Note 3? Tror du at det å lage et slikt lignende design i alle terminalene, med den eneste forskjellen praktisk talt i størrelse, er en god policy fra Samsung sin side? Det som er klart, er at vi 4. september vil legge igjen tvil