Koblinger til nedlasting av iOS 7.0.6, den nye versjonen av operativsystemet for iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone

Apple slipper iOS 7.0.6 for å løse en stor sikkerhetsfeil som påvirker iPad og iPhone

Etter å ha gitt ut iOS versjon 7.0.5 for iPhone 5c og iPhone 5s, har Apple gitt ut en ny versjon av sitt mobile operativsystem: iOS 7.0.6.

Denne gangen fokuserer oppdateringen på å løse en stor sikkerhetsfeil som ble oppdaget. Denne feilen er relatert til å verifisere SSL-tilkoblinger gjennom enheten Og denne nye versjonen lover å få slutt på problemet.

Den nye versjonen av iOS er tilgjengelig for alle iO-kompatible enheterS 7, det være seg iPad, iPad Air, iPad Mini, iPhone og også iPod touch.

jailbreak-ios-7-0-6-evasi0n-7

Som vanlig når Apple slipper en ny versjon av iOS, oppdateringen er tilgjengelig gjennom både iTunes og OTA (Over the Air) -oppdateringen fra enhetene selv.

Alt vi trenger å gjøre for å oppdatere gjennom iTunes koble enheten vår til datamaskinen via USB-kabelen, åpne iTunes og applikasjonen vil advare oss om at det er en ny versjon av operativsystemet og vil spørre oss om vi vil installere det.

I tilfelle ønsker å oppdatere via OTA, vi må bare få tilgang justeringergenerellProgramvare oppdatering og følg instruksjonene som vises på skjermen. I tilfelle du vil gjøre det gjennom dette systemet, må du ha iPad eller iPhone koblet til et WiFi-nettverk og ha mer enn 50% batteriprosent.

fotos-camara-ios-7

Så lar vi deg være med alle lenker for å laste ned iOS 7.0.6 i en fil som du kan overføre fra en datamaskin til en annen uten problemer.

Koblinger for å laste ned iOS 7.0.6

Hvis du vil oppdatere enhetene dine ved hjelp av disse filene (ideell hvis du har en treg internettforbindelse hjemme, siden du kan laste ned dem et annet sted og deretter flytte dem dit du vil), må du bruke iTunes. For å gjøre dette, kobler du enheten via USB-porten, åpner iTunes og klikker på Oppdater-alternativet mens du holder Alt-tasten nede (på Mac) eller Shift (på Windows). Et nytt vindu åpner det lar deg velge filen du vil installere. I dette tilfellet ett av følgende:

iPad Air

iPad Mini netthinne

iPad 4

iPad 3

Ipad mini

iPad 2

Iphone 5s

Iphone 5c

Iphone 5

Iphone 4s

Iphone 4

iPod Touch 5G

Uansett hvilken metode du bruker for å oppdatere, det er veldig viktig å lage en sikkerhetskopi før du starter installasjonen av den nye versjonen av operativsystemet. Dette er uvanlig, men det er en mulighet for at noe vil gå galt under oppdateringen, og med sikkerhetskopien vil vi sørge for at vi ikke mister noen data i tilfelle en feil.