Koblinger til nedlasting av iOS 7.1.1 for iPad Air, iPad, iPad Mini og iPhone

Koblinger til nedlasting av iOS 7.1.1 for iPad Air, iPad, iPad Mini og iPhone

Her er lenkene for å laste ned iOS 7.1.1 for iPad og iPhone

I går slapp Apple en ny iOS-oppdatering uten varsel. Versjon 7.1.1 er nå tilgjengelig og fikser noen feil med Touch ID og støtte for blått glatt tastatur. Vi vet ikke ennå om det også vil løse nettverket, batteriet og andre problemer som mange brukere har lidd med den forrige versjonen.

Enten du har opplevd disse problemene med enhetene dine, vil det være best hvis du oppdaterte til den nyeste versjonen, og helst unngås via OTA (Over The Air) eller fra enheten. Det er å foretrekke at du kobler iPad, iPhone eller iPod til datamaskinen og oppdaterer enheten via iTunes. Så snart du kobler USB-kabelen til enheten, vil en melding varsle deg om den nye versjonen som er tilgjengelig.

Du har kanskje ikke muligheten til å laste ned oppdateringen fra din vanlige datamaskin på grunn av manglende Internett-tilkobling, men for det vi gir deg en serie lenker som du kan laste ned, og du kan legge den i et USB-minne eller Minnepinne innen du kommer hjem. Bare last ned filen du trenger, og du kan bruke den på hvilken som helst datamaskin.

fix-failed-touch-id-ios-7-1

Metoden for bruk er veldig enkel. Du trenger bare USB-en med den nedlastede filen inne, iPad eller iPhone koblet til via USB-kabelen og iTunes er åpen. Nå må du bare trykke på Alt-tasten (på Mac) eller Shift (på Windows), og et nytt vindu åpnes for å finne plasseringen til den nedlastede filen. Velg den som tilsvarer enheten din, og klikk Åpne, i løpet av få minutter vil enheten din bli oppdatert til den nyeste tilgjengelige versjonen.

iPad Air

iPad Mini 2

iPad 4

iPad 3

iPad 2

Ipad mini

Iphone 5s

Iphone 5c

Iphone 5

Iphone 4s

Iphone 4

iPod touch (5. generasjon)

Du må huske at før du gjør noen oppdatering eller endring i iOS, bør du ta en fullstendig sikkerhetskopi av all informasjonen du har på iPad, iPhone eller iPad fordi enhver unormalitet kan oppstå, og vi kan miste viktig informasjon. Før du oppdaterer, klikker du på Lagre sikkerhetskopi på datamaskinen, og når du er ferdig, kan du oppdatere trygt.

Har du allerede prøvd iOS 7.1.1? Hva tror du?