contadores Skip to content

Koblinger til nedlasting av iOS 7 Golden Master for iPad og iPhone

Du kan nå laste ned iOS 7 Golden Master for iPad eller iPhone

Bare i går snakket vi om det, Golden Master-versjonen av iOS 7 er allerede utgitt for utviklere, men hva betyr det?

Golden Master-versjoner av all programvare er forhåndsutgivet til endelige versjoner. Dens utviklere anser programvaren for å være ferdigstilt og De lanserer disse Golden Master-versjonene slik at de kan utføre de nyeste testene før den endelige utgivelsen.

ios-7-keynote

Apple kunngjorde det 18. september slipper iOS 7 for alle brukere, så det er veldig mulig at Golden Master-versjonen som ble utgitt i går, vil bli den endelige versjonen om noen dager, nøyaktig en uke fra i dag.

Som vi har gjort med de forrige betasene til iOS 7, lar vi deg under lenkene for å laste ned Golden Master-versjonen av iOS 7 for kompatible enheter. I tillegg inkluderer vi også iTunes 11.1 beta 2-koblingen, programvare som er nødvendig for å installere betaen og deretter administrere innholdet på iPad eller iPhone fra datamaskinen vår.

Koblinger for å laste ned Golden Master-versjonen av iOS 7 for kompatible iPads og iPhones

Iphone 5

Iphone 4

Ipad mini

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPod touch

iTunes

ios-7

Det er en god sjanse for at det blir den endelige versjonen av operativsystemet. Fortsatt er det ingen garanti for at dette vil skje, og det kan være et problem som tvinger Apple til å gjøre endringer før du slipper den endelige versjonen. Som vi alltid sier, Vi anbefaler ikke å installere denne versjonen med mindre du vet nøyaktig hva du gjør. Om en uke slippes den endelige versjonen av operativsystemet, og i det øyeblikket kan du enkelt installere iOS 7 og garantiene for å være en versjon utgitt av Apple for alle målgrupper. Det er ingenting igjen!

Hva synes du om iOS 7? Liker du endringene, eller foretrekker du iOS 6 fremfor det du har sett så langt?

Forrige artikkelPresentasjonsvideo for iPhone 5c og iPhone 5s nå tilgjengeligNeste artikkelBerørings-ID: Alt om iPhone 5s fingeravtrykssensor

Lidenskapelig om teknologi siden han husker og i årevis veldig interessert i alt relatert til Apple, dets produkter og dets filosofi som selskap. Teknologiblogger i forskjellige publikasjoner.