Koblinger til nedlasting av iOS 8.1 Beta 1 for iPhone, iPad og iPod Touch

Koblinger til nedlasting av iOS 8.1 Beta 1 for iPhone, iPad og iPod Touch

Last ned iOS 8.1 Beta 1 for iPhone, iPad og iPod Touch, her er alle lenkene!

I morges fortalte vi deg at Apple har gjort den første beta-versjonen av iOS 8.1 tilgjengelig for utviklere sammen med nye beta-versjoner av Apple TV og Xcode 6.1 på sin Developer Portal. Nå har vi deg alle nedlastingslenker for alle kompatible iPhone-, iPad- og iPod Touch-modeller, selv om det må huskes at bare de som har en utviklerkonto, vil kunne laste ned den.

Det synes som Apple gjør noen endringer i oppdateringstrendenSom vi har vært vant til å ha en stor høstlansering så langt, i dette tilfellet iOS 8, en stor oppdatering tidlig året etter. I tillegg refererte en rapport som ble publisert i går, til at vi i løpet av 2015 ville se iOS 8.1, 8.2 og 8.3, men nå er det ikke så klart at dette vil skje.

links-ios-8-1-beta-1-3

I tilfelle denne informasjonen er sann, må du vente i begynnelsen av 2015 for å glede deg over iOS 8.1, men de siste ryktene ser ut til å peke på at denne oppdateringen kan bli utgitt i oktober. Når det gjelder iOS 8.1 Beta 1, må det sies at Apple allerede ville forberede seg på å legge til rette for sin nye mobilbetalingstjeneste Apple Pay og også for kontinuitet, tjenesten som lar deg sende og motta anrop og tekstmeldinger fra iPad eller fra Mac.

Koblinger for å laste ned iOS 8.1 Beta 1 for iPhone iPad og iPod Touch

iOS 8.1 Beta 1 ble utgitt akkurat i går og programvaren kompilering av denne versjonen er 12B401. I tillegg må det huskes at Apple har advart om det enheter som oppgraderes til versjon 8.1 Beta 1, kan ikke gjenopprettes til en tidligere versjon av iOS, så du må tenke deg om to ganger før du går ut.

links-ios-8-1-beta-1-2

Til slutt, før vi forlater deg med alle nedlastingslenkene til den første betaen av iOS 8.1, minner vi deg om at disse koblingene bare kompatibel med registrerte utviklerkontoer og UIDID-enheter, siden dette er koblinger med direkte nedlastning fra Apple Developer Center. Når det er sagt, her er alle lenkene:

iOS 8.1 Beta 1 for iPhone (6, 6 Plus, 5s, 5c, 5 og 4S)

links-ios-8-1-beta-1-4

iOS 8.1 Beta 1 for iPad og iPad Mini

iOS 8.1 Beta 1 for iPod Touch

Endelig må vi ikke glemme ta en sikkerhetskopi før du begynner å oppdatere iDevice, selv om det ikke er vanlig, kan det være et problem i oppdateringsprosessen.

VIKTIG NOTAT: IOS-utviklerne er de eneste som har autorisasjon til å installere og bruke Betas utgitt av Apple, selv om det i dag er taktikker for å omgå disse begrensningene. Derfor, Fra iPadizate er vi ikke ansvarlig for mulige skader som enheten din kan lide I tilfelle du bestemmer deg for å installere iOS 8.1 Beta 1 hvis du ikke har en utviklerkonto.

Har du installert iOS 8.1 Beta 1? Hva med? Ikke nøl med å la oss dine inntrykk av denne versjonen i kommentarene.