Beta 3 på iOS 8 kunne komme neste 8. juli

Koblinger til nedlasting av iOS 8 Beta 3 for iPhone, iPad og iPad Mini

Last ned Beta 3 av iOS 8 for iPhone og iPad, her er alle lenkene!

I går Apple ga ut den tredje betaen av iOS 8 for utviklere, tre uker etter at de ga ut den andre betaen. Gutta fra Cupertino følger et godt tempo med å oppdatere og utvikle denne versjonen av systemet, ettersom de håper det vil være klart for lanseringen til høsten. Selv om det er en utviklerversjon vi kan også installere den på iOS-enheten vår uten å være en utviklerSelv om vi må være klar over at den vil ha feil og at du må være en iOS-utvikler for å installere denne Beta.

I dag tar vi med alle beta 3 nedlastingslenker iOS 8 for alle modeller av iPhone, iPad, iPad Mini og iPod Touch kompatibel med den fremtidige versjonen av Apples mobile operativsystem.

ios-8-beta-2-3

Blant nyhetene må vi fremheve dens bedre integrasjon med OSX gjennom kontinuitet, helse-app og familiedeling, the nytt QuickType-tastatur, nye bakgrunnsbilder og mye mer.

Hvordan kan jeg installere iOS 8 beta 3 uten å være en utvikler?

Som vi tidligere har sagt, og som med tidligere betas, kan denne nye versjonen av iOS 8 også installeres på en enhet uten å være en utvikler, selv om den bærer risikoen. For dette har vi to veldig enkle alternativer for å installere det, avhengig av hvordan vi har konfigurert iOS-enheten vår.

ios8-iphone

I tilfelle beta 3 av iOS 8 er den første du skal installere på iPhone, iPad eller iPod Toch, er det første du må gjøre å gjøre Last ned lenken for enheten din fra den nye betaen.

Da må vi koble enheten til datamaskinen via USB, åpne iTunes og klikk på alternativet “Søk etter oppdateringer” mens du trykker på Alt-tasten for Mac, eller Shift for Windows. Et vindu åpnes der vi må søk og velg filen vi har lastet ned og vi må bare vente på at den blir installert på enheten vår.

Grunner-ikke-å-installere-Beta-iOS8-1

Det andre alternativet for å installere beta 3 av iOS 8 er når vi allerede har beta 2 installert. I dette tilfellet vil det være nok med oppdater enheten via OTA siden Innstillinger – Generelt – Programvareoppdatering.

Her er lenkene for å laste ned iOS 8 beta 3 uten å måtte være en utvikler. Ikke glem å lage en sikkerhetskopi før du installerer denne betaen.

Koblinger for å laste ned iOS 8 beta 3 for iPhone, iPad og iPod Touch

iPad og iPad Mini

iPhone

iPod touch

VIKTIG NOTAT: Bare utviklere kan installere og bruke Betas fra iOS 8. Vi er ikke ansvarlig for skaden som enheten din kan lide hvis du prøver å installere denne versjonen uten å være en utvikler. Hvis du gjør det, gjør du det på egen risiko.

Er du utvikler og har du allerede prøvd iOS 8 Beta 3? Fortell oss i kommentarene!

Ikke glem å dele dette innlegget med kontaktene dine gjennom knappene som vises litt over. Tusen takk!