Koblinger til nedlasting av iOS 8 Beta 4 for iPhone, iPad og iPad Mini

Koblinger til nedlasting av iOS 8 Beta 4 for iPhone, iPad og iPad Mini

Du kan nå laste ned iOS 8 Beta 4 for iPhone, iPad og iPod Touch

Apple ga ut for noen timer siden den nye Beta 4-versjonen av iOS 8 for iPhone, iPod Touch og iPad, selv om denne nye Beta åpenbart, på samme måte som de forrige, bare er tilgjengelig for utviklere. Det ser ut til at Cupertino fortsetter å rette opp feil og ga ut beta-versjoner av iOS 8 i godt tempo, som vi kan se, siden en ny versjon kommer bare to uker etter lanseringen av den tredje betaen.

Men hvis du er nysgjerrig, kan du laste ned denne nye beta-versjonen av Apples neste mobile operativsystem, iOS 8, uten å være en utvikler. Så i dag bringer vi deg alle nedlastingslinkene for iOS 8 beta 4 for alle modeller av iPhone, iPad og iPod Touch som er kompatible med neste versjon av Apples mobile operativsystem.

links-ios-8-beta-4

Hvordan installerer jeg iOS 8 beta 4 uten å være en utvikler?

Som vi har kommentert ved tidligere anledninger, som med tidligere betas, denne nye versjonen av iOS 8 kan også installeres på en enhet uten å være en utviklerSelv om dette kan ha en viss risiko.

I tilfelle du allerede har en tidligere betaversjon av iOS 8 installert på noen av de kompatible iOS-enhetene dine du trenger bare å utføre en oppdatering via OTA (Over luften). For dette må vi gjøre følgende:

  • Vi må gå til Innstillinger – Generelt – Programvareoppdatering

Etter dette må vi bare klikke på “Last ned og installer”, følg alle installasjonstrinnene, og etter noen minutter vil enheten oppdateres automatisk.

I tilfelle iOS 8 Beta 4 er den første du skal installere på enheten din, er det første du må gjøre å gjøre last ned den tilsvarende versjonen.

links-ios-8-beta-4-2

Deretter må vi koble enheten som vi skal oppdatere til datamaskinen via USB-kabel, åpne iTunes og mens du trykker på Alt-tasten på Mac, eller Shift på Windows, klikker du på alternativet “Søk etter oppdateringer”. Så åpnes et vindu der vi må søk og velg filen vi har lastet ned og det vil bare være tålmodig og vente på at den blir installert på enheten vår.

Deretter lar vi deg lenkene for å laste ned Beta 4 av iOS 8 uten å være en utvikler. Som vi alltid forteller deg, ikke glem å ta en sikkerhetskopi av enheten din før du installerer noen beta.

Koblinger for å laste ned iOS 8 beta 4 for iPhone, iPad og iPod Touch

Med noen få uker til den nye iOS 8 offisielt blir presentert (antagelig ved siden av den nye iPhone 6), lar vi deg lenkene slik at du kan laste ned den nyeste Beta 4 i det neste Apple-operativsystemet:

iPad

iPhone

iPod touch

VIKTIG NOTAT: Bare iOS-utviklere kan installere og bruke iOS 8 Beta. Vi er ansvarlige for skaden som enheten din kan lide hvis du prøver å installere iOS 8 Beta 4 uten å være en utvikler. Hvis du gjør det, gjør du det på egen risiko.

Har du vært i stand til å installere og teste iOS 8 Beta 4 på enheten din? La oss få vite hvordan det gikk og hva du synes!