Kobo Arc 10HD, grundig analyse

Kobo er et selskap som har blitt kjent for e-leserne den har utviklet, men denne gangen har den bestemt seg for å ta et sprang og begynne å utvikle nettbrett i det de kaller «Arc» -linjen. Kobo Arc 10HD-nettbrettene er tro mot filosofien, og er designet for lesere som elsker lesing, men med veldig god og delikat finish. Det vi spør oss selv er om det ikke er verdt å kjøpe dette produktet med tanke på tilbudsnivået vi kan finne i markedet.

Kobo Arc 10HD

Design

Utformingen av Kobo Arc 10HD er minimalistisk der du ser, den har bare 2 fysiske knapper, som inkluderer kraften på toppen og volumet på høyre side. Enheten har i seg selv en dimensjon på 253mm lang, 172mm dyp 7 10mm tykk. Vekten når 627 gram, så vi katalogiserer den med en tung tablett. Baksiden er plast med en matt, blank finish foran. Et av aspektene som vi ikke likte er kantene, siden det å være skarpt gjør skuddet ubehagelig.

På venstre side av nettbrettet finner vi tre porter, en mikro-USB for å lade enheten og også synkronisere den, en standard 3,5 mm tilkobling for hodetelefoner og en mikro-HDMI. Det er installert forskjellige sensorer på Kobo Arc 10HD, inkludert et gyroskop, akselerometer og en lyssensor. Med to høyttalere i saken og en mikrofon, kan Arc 10HD betraktes som et helt nettbrett med det blotte øye.

kjennetegn

Kobo Arc 10HD

Prosessoren valgt av Kobo er en Tegra 4, som har en hastighet på 1,8 GHz og 2 GB Ram-minne, som er mer enn det dobbelte av iPad Air. Det forferdelige med dette produktet er at det har en veldig begrenset lagringskapasitet, bare 16 GB internt, hvorav bare 12 GB kan brukes. Hvis vi tenker på å spille inn forskjellige filmer, spill og applikasjoner, er det ikke et anbefalt produkt. Unnlatelse av å installere en mottaker for microSD-kort gjør det umulig å utvide minnet, noe som ikke er hyggelig i det hele tatt.

Kobo Arc 10HD-kameraet er et enkelt, det første som har 1,3MP. Bildene og videosamtalene har ikke høy kvalitet, så mange ganger vil vi ta uskarpe eller kornete bilder. Skjermoppløsningen er 2560x1600px, mens antallet piksler per tomme når 300. Fra dette synspunktet har produktet i seg selv 36 sider ekstra enn iPad Air (264 pk). Denne skjermen representerer muligens sorte, men dessverre er den litt lys (den har gode synsvinkler).

Programvare og brukeropplevelse

Kobo Arc 10HD

Med operativsystemet Android 4.2.2 Jelly Bean, skiller Kobo Arc 10HD seg fra konkurrentene ved å gi liv til startskjermen takket være et lesebrett, som selskapet har ønsket å gi det et spesifikt preg for leserne. Hvis vi senker fingeren på venstre side av skjermen finner vi varslene, hvis vi gjør det med høyre side, vil vi finne de raske konfigurasjonene som viker for widgets, Wi-Fi og andre.

Lesemodus gir rask tilgang fra raske innstillinger, og hjelper deg med å gi en oppslukende opplevelse for leseren etter å ha deaktivert irriterende varsler mens du leser. Hver av disse innstillingene kan endres mens du leser.

Kobo Arc 10HD-startskjermen er designet for å levere ad-hoc-innhold til lesernes interesser, ettersom det ikke er tilfeldig at Kobo har 4 millioner e-bøker å tilby. Hvis vi skyver fingeren til venstre ser vi brukerens leseliv gjennom magasiner, bøker og andre som nylig har blitt gjennomgått. For å gå ut må vi skyve fingeren mot venstre igjen.

En av fordelene med produktet for leserne er at det lar deg gå lenger i å lese gjennom “Beyond The Book” -tjenesten, hvor du kan se understrekede ord som lar oss få mer informasjon, kontekst eller relatert innhold. “Pocket” er en annen fordel, og er at du kan se innhold på nettet og lagre det for senere gjennomgang, selv når du ikke er frakoblet.

Kobo Arc 10HD

Lesing er alltid hyggelig på en HD-skjerm, da vi alltid har tilgang til tydelig og veldefinert tekst. Konfigurasjonen av dette nettbrettet lar oss observere teksten med ulik lysstyrke, bakgrunn og andre som bidrar til å leve en bedre leseopplevelse. Vi likte veldig godt at vi kan endre sidene med volumknappen, det er enkelt, men det hjelper.

Kobo Arc 10HD pris

Dette Kobo-nettbrettet kan finnes i handel til en pris av $ 620 dollar i bytte, så det anbefales bare for fans, siden i markedet er det mer komplette alternativer hvis det vi leter etter er et nettbrett. Arc 10HD er for lese fans som vil ha det beste i det området og godtar visse lagringsbegrensninger og andre.