Kommende iPad og iPhone kan komme med større skjermer

Apple kan jobbe med iPads og iPhones med større skjermer enn de nåværende

I følge en rapport utgitt av et skjermforsknings- og analyseselskap for industrien, Apple vil tenke på å gjøre en skjermrenovering i nesten alle produktlinjene sine innen utgangen av 2013 eller 2014. I den rapporten snakker vi om Retina-skjermer for iPad mini og MacBook Air og større skjermer for iPad og iPhone.

Det ser ut til at alt starter med iPad mini Retina og med fornyelsen av iPad denne måneden. Allerede i fjor kom flertallet av kritikken mot iPad mini fra brukere som mente at den burde ha en Retina-skjerm som konkurrentene. Apple hevdet den gang at det var et rimeligere produkt med tanke på pris, og at hvis det inkluderte en skjerm med høyere oppløsning, ville de trenge et større batteri og en høyere prosessor. På denne måten, inkludert de nye komponentene, ville den endelige prisen for publikum være høyere. Imidlertid ser det ut til at de i år vil vise oss en iPad mini med samme skjermstørrelse, men med en oppløsning på 2048 × 1536 piksler.

iphone-storskjerm

I følge samme rapport skulle Apple også teste en iPhone med en større skjerm som vil nå en skjerm på 4,7 eller 4,8 tommer. Denne iPhone-modellen ville ha en oppløsning på 1280 × 720 piksler. Nyheten som denne rapporten trekker frem er muligheten for at de fra Cupertino tenker å presentere en phablet med 5,7 tommer skjerm med oppløsning 1920 × 1080 piksler. Disse nye modellene vil dukke opp i siste kvartal av året, som en fornyelse av det nåværende iPhone-spekteret.

Den neste MacBook Air og iPad Mini vil montere Retina-skjermer i henhold til en ny rapport

En annen endring som forbrukere etterspør, er tilstedeværelse av et netthinnevisning på MacBook Air. For noen måneder siden ble modellen oppdatert med nye Intel Haswell-prosessorer som tillot opptil 12 timers autonomi takket være det reduserte energiforbruket. I følge den nevnte kilden vil Apple jobbe med lavere energiforbruksprosessorer for å inkludere en skjerm av høyest mulig kvalitet uten å miste autonomi, og vi antar det uten å miste strømmen. Det er også muligheten for at en 12,9-tommers iPad med en oppløsning på 2732 × 1536 piksler lanseres neste år.

ipad-13-inches

En annen produktlinje som kan påvirkes i dette “revolusjon”Hos Apple er iPad. Det er snart 4 år siden Jobs presenterte 9,7-tommers e. Mye har forbedret dette produktet siden den gang, men det har ikke blitt tenkt på å gjøre det større. Mange brukere bruker bare ett nettbrett hjemme, og derfor tenker du kanskje å presentere en 12,9-tommers iPadDet vil si ligner på skjermen på MacBook Pro.

For å fortsette med ryktene, ekko de muligheten for en presentasjon av den så rykte Apple iTV med 4K-oppløsning i størrelser 55 og 65 tommer. Det er allerede mange indikasjoner som kan få oss til å tenke på dette prosjektet som avtalene med Warner og flere produsenter. Endelig vises iWatch, som ifølge Appleinsider kan ha en fleksibel 1,3 eller 1,6-tommers AMOLED-skjerm.

Uten tvil kan mange endringer begynne å skje på mindre enn 15 dager. Hva synes du om alle disse teoriene?