contadores Skip to content

Kommer det eller kommer det ikke iPhone OS 4.0 snart?

iphone-os-4

Med lite som du bærer i verden, vil du vite det Apple oppfyller noen ganger ikke utgivelsesdatoene. Det betyr ikke at selskapet lider av forsinkelser, fra tid til annen fortsetter det til og med i lanseringen noen dager som det skjedde med Snow Leopard.

Men det mest normale er at det er forsinkelser. Og med hver forsinkelse det er et rykte eller bekreftede nyheter med mulige årsaker, som nylig skjedde med iPad. Takk Gud, disse typer forsinkelser har vært noen dager eller uker; selv om andre ganger de er flere måneder av større grunner.

Hvis vi vender blikket mot de to foregående årene, ble den 6. mars 2008 holdt en hovednotat der vi så en forhåndsvisning av iPhone OS 2.0 og 17. mars 2009 kunne vi se nyhetene om iPhone OS 3.0. Vi er igjen i mars måned, og i år har 2010 så langt ikke brakt oss noen offisiell kunngjøring fra Apple om en hovednote for å vise oss iPhone OS 4.0, som mange hadde antatt.

Hvis jeg spør deg hvorfor vi fortsatt ikke vet noe om den fjerde versjonen av det mobile operativsystemet, vil du sikkert svare meg: IPad-en. Apples nettbrett har tvunget selskapet til fokusere deres innsats på å omskrive dagens iPhone OS for en større skjerm og ny maskinvare. Sånn er jeg veldig redd for at vi denne måneden ikke har noen grunntoner.

På den annen side må vi ikke glemme konkurransefaktoren: Nexus One har slått hardt på med Android og Windows Phone 7 Series har dukket opp med en dyp fornyelse av konseptet. Apple trenger, som vi allerede har sagt noen ganger, å innovere igjen med operativsystemet for mobile enheter. Det er allerede spor av dette med et widget-system og med signaler i programvaren og maskinvaren om tilstedeværelsen av et webkamera på iPad.

Uttalelser som John Gruber i dag håper imidlertid ikke mye … ifølge ham i iPhone OS 4.0 vil vi ikke se widgeter Vi vil heller ikke se noe overraskende gjemt i den mystiske tasten på tastaturet til iPad-dokk. Og det er hvis vi virkelig ser iPhone OS 4.0 snart.

Med alle disse dataene dukker pessimisme opp. IPhone OS 4.0 kan være mye lenger enn vi tror, ​​og kanskje forhåpentligvis fokus for den kommende WWDC 2010 Sammen med den nye iPhone, eller Apple, kan det være helt andre planer enn vi tenker på de neste versjonene av iPhone- og Mac-systemene.