contadores Saltar al contenido

Komplett analyse av applikasjonen Finn mine venner

Appen Finn mine venner fungerer veldig lik “Finn min iPhone”. Han er i stand til å finne stedet til vennene våre, med et lite unntak, de må gi oss tillatelse. Dette kan være en veldig enkel måte å forklare applikasjonen på, så vi kommer til å gjøre en full analyse, for ikke å miste detaljene.

full app-scan-finn-mine-venner-1
Du skal ikke være bekymret for personvernet til plasseringen din på noe tidspunkt, applikasjonen fungerer også gjennom hendelser og Du kan når som helst velge om du vil bli sett på kartet eller ikke. Men la oss gå inn på detaljer og analysere Find My Friends-applikasjonen til fulle.

Det kan interessere deg: Slik sletter du en iPhone, iPad eller iPod Touch fra Finn min iPhone

Hvilken bruk kan vi gi den?

Takket være denne lille, men kraftige appen som Apple lanserte for lenge siden, kan du finne noen av vennene dine på kartet. ¿Du har vært sammen med en gruppe mennesker, og du vil vite hvordan det går med hver og en? Ikke la noen lure deg! Søkningen Mine venner-applikasjonen vil også være veldig nyttig hvis du vil ha barna dine plassert, ikke kontinuerlig selvfølgelig, men hvis du er i en park eller et kjøpesenter og ikke vil miste synet. Søknaden er veldig praktisk, og sikkert får du mer enn ett verktøy.

full app-scan-finn-mine-venner-2

Slik fungerer appen

Find My Friends bruker iPhone-GPS for å finne kontaktene du ønsker, men selvfølgelig er det en fullstendig lokalisert lokalisering og som gir alle tillatelser til en annen person, slik at de alltid kan finne deg kanskje ikke vil være din smak. La oss se de tilgjengelige alternativene og hvordan du kan begynne å finne andre mennesker. Husk at for å bruke den nyeste versjonen av applikasjonen, må du ha iOS 8 installert og en iCloud-konto.

  1. Last ned Find My Friends-appen fra App Store. Du kan gjøre det fra følgende lenke.
  2. Så snart du åpner den må du godta tillatelsene den ber deg for å få tilgang til posisjonen din.
  3. Det første appen gjør er å finne deg på kartet. Trykk på Legg til-knappen i øverste høyre hjørne for å invitere vennene dine. Velg kontaktene du ønsker fra listen.
  4. Nå må du vente på at de aksepterer invitasjonen din og har tillatelse til å finne dem.
  5. Klar! Så enkelt og så enkelt som det. Kontaktene dine vil vises på kartet.

full-app-analyse-finne-mine-venner-3

App-innstillinger

Å søke etter vennene mine trenger ikke kontinuerlig dele posisjonen din. Dessuten kan du begrense når det vil. Nederst på skjermen finner du navnet ditt og statusen til plasseringen din, trykk på den og du vil angi dine personlige innstillinger. Herfra kan du gjøre noen endringer som å merke stedet der du er med et mer kjent navn, aktiver og deaktiver knappen for delingsplassering, eller selv om du har mer enn én enhet med appen installert, velger du hvor du vil dele posisjonen din fra.

full-app-analyse-finne-mine-venner-4 Søknaden er ikke komplisert, men hvis du justerer den til din smak, vil den virke mye mer praktisk. En annen veldig praktisk funksjon er å varsle en av kontaktene dine ved å sende dem din plassering, rett øyeblikkelig når du forlater stedet eller når du ankommer.

full analyse-app-finne-mine-venner-5 Etter å ha gjort en komplett analyse av Find My Friends-applikasjonen Vi kan si at vi liker det veldig godt. Du trenger ikke å tenke på det som en tracker, som de alltid vil ha deg med. Du må tenke at det kan være veldig praktisk ved mange anledninger, selv om det også er andre apper å møte vennene dine. Et godt eksempel på bruk finner du hvis vi har to Apple-enheter, kan du tenke deg å forlate en inne i bilen? Du kan alltid ha den plassert ved ganske enkelt å lete etter den på skjermen til iPhone-en din. Bruker du Finn mine venner? Fortell oss hvilken rolle du gir den.