contadores Skip to content

Komplett guide til alle iOS 11-feil (og løsningene deres)

Denne 2017 med 2 nyhetssendinger igjen har brakt oss mange og veldig gode ting fra Apple … og andre ikke så mye. Ja det kan det iPhone X er den beste mobiltelefonen som noensinne er laget, men den medfølgende mobilprogramvaren ikke så mye.

Det kan interessere deg | De 11 mest interessante nyhetene om iOS 11 for iPhone og iPad

Om bare 3 måneder av livet iOS 11 har blitt en hodepine for brukere og for firmaet selv basert i Cupertino, og er at til og med Phil Schiller har tilstått at de har hatt en dårlig tid i denne forbindelse. Heldigvis har Apple hatt lite problemer med å slippe sine respektive lapper gjennom oppdateringer. Skal vi gå gjennom dem?

iOS 11: operativsystemet iPhone og iPad med flest feil i historien

Sikkerhetsfeil

Bare noen få dager etter lanseringen gjentok vi en sikkerhetsfeil som tillot noen sikkerhetsprofiler som lar deg blokkere iOS 11, noe som normalt brukes av devs for å konfigurere nettverksegenskaper, e-postkontoer eller sertifikater, men i dette tilfellet brukes den til å infisere enheten vår med skadelig programvare.

Batteriforbruk

Selv om det er normalt at ny programvare bruker mer batteri, iOS 11 var åpenbar i begynnelsen, spesielt for brukere med eldre terminaler. For å gi deg en ide om forgjengeren din, er her en graf:

En bruker tok testen og resultatene var skuffende: gjennomsnittlig tid det tok å gå fra 100% batteri til 0% med iOS 10 med fortsatt bruk var 240 minutter. Med iOS 11 er denne tiden redusert til 96 minutter. 60% mindre! Heldigvis tok Apple tiltak i saken og lanserte løsningen.

Feil i posten

Hvis du har en Outlook.com- eller Exchange-konto, fikk du sannsynligvis en stygg overraskelse når du installerte iOS 11. Og er det når du prøver å bruke disse e-postene via Mail, den opprinnelige appen til enheten vår, dukket det opp en feilmelding. Her har du alle detaljene og hvordan det ble løst.

Feil på kalkulatoren

En av mest uskyldige og morsomme bugs av iOS 11 Det var den allerede mytiske feilen der hvis du raskt skrev inn 1 + 2 + 3 i kalkulatoren til iPhone eller iPad, returnerte ikke enheten det forventede resultatet av 6, men 24.

Fantastisk! Tilsynelatende var dette en feil i animasjonene og ble løst med denne oppdateringen.

IPhone X liker ikke kulden

Selv om det i forkant kan virke som en feil i det splitter nye flaggskipet til det bittede eplefirmaet, forsikret Apple at iPhone X-skjermen svarte ikke da det var et kraftig fall i temperaturene skyldtes programvarefeil. For en pinne for folk som nettopp hadde kjøpt den. Heldigvis lanserte de i løpet av noen dager løsningen.

Denne feilen var ikke den eneste av iPhone X, som også led av en uventet grønn linje på skjermen eller fra det blå av OLED-skjermen til Apple-flaggskipet.

Uendelig zoom på bilder

En annen av disse feilene i iOS 11 som fikk oss til å le mye. IPhone-kameraer er gode, så de støtter at vi liker dem til en viss grad….Men til uendelig? Ja, med iOS 11 har det vært mulig.

Tastaturfeil

Vi fortsetter med de ufarlige feilene, men i noen tilfeller så irriterende som dette: trykk på I og vår iPhone eller iPad type A. Denne feilen fikk et helt stadion til å spotse med den umendeende iOS 11-feilen.

2. desember Kritisk sikkerhetsfeil

Apple slapp lappen som løste denne kritiske sikkerhetsfeilen på en lørdag, noe som er enestående i Cupertino, for å forhindre en rekke enheter fikk krasj. Ganske et mysterium som Apple ikke snakket så mye om.

Støy på iPhone 8 samtaler

IPhone X kan ha dekket alle dekslene i 2017, men iPhone 8 har også blitt presentert uten mye støy og til tross for den lave profilen (for ikke å forveksle med kostnadene), har den ikke gått upåaktet hen for iOS 11 og de mange manglene.

Og er at iPhone 8-brukere klaget over lidelse veldig rare og periodiske lyder under samtaler. Igjen, det var ikke en maskinvarefeil, men en programvarefeil.

Fokusproblemer på iPhone 8 og iPhone X

Hvis du kjøpte en iPhone 8 eller en iPhone X, sikkert du allerede gleder deg over den fantastiske forbedrede optikken. Imidlertid posisjonerer DxOMark begge modellene blant de ti beste, der Google Pixel 2 XL har tittelen å være mobilen med historiens beste kamera.

Vel, begge Apple-terminalene har lidd visse autofokusproblemer, noe som raskt ble løst med en spesifikk lapp for det.

Feil i iMessage

Vi avslutter anmeldelsen vår med en spesifikk iPhone X-feil, den som får Apple flaggskipskjerm til å bli nesten tom ved å sende en enkelt emoji i iMessage-appen.

Forlater vi noen?

Etter denne lange listen, som er velkommen til å si at Apple har prøvd å løse så snart som mulig, er det bare å håpe at de seks månedene vi har igjen med det til iOS 12 er bedre i denne forbindelse og at det nye operativsystemet som kommer, gir oss ikke så mye trøbbel.

Har vi forlatt noe?