contadores Skip to content

Komplett sammenligning mellom iPad Air og iPad mini Retina i bilder

iPad Air og iPad mini netthinne ansikt til ansikt

I går våknet vi alle sammen med overraskelsen over at Apple hadde bestemt seg for å legge iPad mini Retina til salgs gjennom Apple Store Online. Derfra kan vi se at estimert tid for å begynne å sende det nye Apple-nettbrettet er Mellom 5 og 10 virkedager. Derfor ser vi for oss at kunder som legger inn bestillingen nå kunne ha iPad mini Retina hjemme innen utgangen av denne måneden.

Selv om det ennå ikke er mulig å ha mottatt den nye minitabletten i vårt land, har noen utenlandske medier allerede kunnet ha den i hendene.

ipad-air-vs-ipad-mini-retina1

IPad Air og iPad mini Retina deler samme tynnhet

Som et bevis på at iPad mini Retina allerede begynner å være i hendene på noen mennesker, har interessante sammenligninger begynt å vises som legger de to nye Apple-nettbrettene ansikt til ansikt for deg å observere forskjellene og likhetene som eksisterer mellom de to.

ipad-air-vs-ipad-mini-retina-2

Det første vi legger merke til når vi ser enheten på fronten, er reduksjonen i størrelse som iPad Air har fått. Reduksjonen av sidekantene gjør sistnevnte mye mer håndterbar og størrelsesforskjellen mellom 9,7-tommers og 7,9-tommers iPad virker ikke så stor for oss.

ipad-air-vs-ipad-mini-retina-3

Når vi sammenligner begge enhetene i profilen, er det når vi tydelig kan se det store arbeidet Apple har gjort med sine to enheter. Det gjorde det allerede i fjor med iPad mini og har demonstrert det igjen med iPad Air. Begge enhetene har nøyaktig samme tykkelse, bare 7,5 mm.

ipad-air-vs-ipad-mini-retina-5

Finishen på de to modellene er praktisk talt identisk, så forskjellene mellom den ene og den andre reduseres til skjermen

Utformingen av begge deler er praktisk talt identisk. Så mye at vi kunne bekrefte uten frykt for å ta feil, det iPad Air er en større utvidelse av iPad mini Retina, som igjen beholder designet som den lanserte i fjor med 1. generasjons iPad mini.

ipad-air-vs-ipad-mini-retina-4

Som vi har sett i iPhoneHacks, blir du også lagt merke til når du plasserer iPad mini Retina på iPad Air, størrelsesreduksjonen som har skjedd mellom dem, selv om den lille 7,9-tommeren selvfølgelig fortsatt er det foretrukne alternativet hvis det vi leter etter er portabilitet.

ipa-air-vs-ipad-mini-retina-7

Som vi allerede har analysert i dybden i andre oppføringer, deler både iPad Air og iPad mini Retina de samme tekniske spesifikasjonene, så hvis du er i tvil om det ene eller det andre, er disse bildene de som best kan hjelpe deg med å komme ut av tvil.

ipad-air-vs-ipad-mini-retina-8

Hvilken holder du? IPad Air eller iPad mini Retina?