“Kongen lovet å gi tronen sin til de modigste …”, den nye virale gåten på Instagram

I sosiale nettverk, og spesielt i Instagram-historiervi ser ofte noen gåte eller gåte som kontaktene våre deler. Sirkuler nå en gåte som begynner med “Kongen lovet å gi tronen sin til de modigste …”, og det er interessant.

Instagram slutter ikke å legge til funksjoner til historiene, men noen ganger er innholdet til brukerne det mest innovative. Kongens gåte som lover å gi sin trone til de modigste representerer et eksempel på det viral triumfer.

30-dagers sangutfordringen blir viral på Instagram Stories

La oss først se på full tekst:

“Kongen lovet å gi tronen sin til de modigste av riket, Ringo og Carlos takket ja til utfordringen. Carlos jaktet ti løver og Ringo tre edderkopper, etter den store skremmelsen fra alle de tilstedeværende, ble Ringo kåret til konge. Hvorfor?”

Bilde - "Kongen lovet å gi tronen sin til de modigste ...", den nye virale gåten på Instagram

Gjør jakt edderkopper deg modig?

Som i andre Instagram Stories-oppgaver krever svaret skjerpe vidd, og ved første øyekast er tilnærmingen forvirrende.

Ingen borgere vil uten tvil diskutere grunnen til at Rey bestemmer seg for å gi Ringo tronen sin, og anser ham som modigere enn Carlos. Det er imidlertid en forklaring som virker mest korrekt.

“1 + 1 x 1 x 1 + 1, vil du vite hvordan du skal svare på dette?”, Den nye utfordringen på Instagram

Det ville være det i rike den de forteller oss om edderkoppfobi det er normen, og de anser som modigere de som jakter tre edderkopper enn ti løver. Et forseggjort svar, men med fornuft.

Bilde - "Kongen lovet å gi tronen sin til de modigste ...", den nye virale gåten på Instagram

Instagram Han jobber med interessante nyheter, for eksempel å laste opp en times video, men det virale innholdet forstår ikke begrensninger. Gåten av “Kongen lovet å gi tronen sin til de modigste …” Det viser at en enkel vittig frase kan spille mye i Stories.

Instagram forklarer hvordan du bestiller tidslinjebildene

Hva synes du om kongen som lovet å gi tronen til de modigste? Hva tror du er forklaringen på gåten?