Konsept som viser en flat og minimalistisk iOS 7 [Vídeo]

Konsept som viser en flat og minimalistisk iOS 7 [Vídeo]

Vi er allerede mindre enn en måned unna Apple for å avsløre den etterlengtede iOS7, en ny versjon av Apples mobile operativsystem der det forventes store endringer. Folk ber om en hurtig fornyelse av iOS, siden mange har en følelse av at den praktisk talt ikke har gjort noe siden lanseringen, i det minste på designnivå.

Apple er klar over dette, og det første tegnet på at endringer kommer er oppsigelsen av den ansvarlige for iOS, Scott Forstall, og plasseringen i hans sted som Jony Ive for å ha ansvaret for designet. Vil jeg ha ansvaret for “de-formaliseringen”? La oss se hva som kan henge rundt kunstnerens hode.

Konseptet viser en fullstendig forlatelse av skeumorisme for å ta i bruk et mye flatere og minimalistisk grensesnitt

En av de viktigste kritikkene som tilskrives dagens iOS er overdreven bruk av skeumorfismoMed andre ord, et grensesnitt som prøver å gjenskape noe fra det virkelige skuddet (se Game Center, Notes eller Kontakter). Vi kunne allerede gjennom ordene fra en kjent analytiker finne ut at Apple kunne jobbe med en mye flatere og minimalistisk iOS. Konseptet som vi bringer deg i dag, tar sikte på å forutse hva Apple kan presentere 10. juni.

Konseptet er opprettet av befolkningen i SimplyZest, og den første betydelige forskjellen finnes allerede i Låseskjerm, totalrenovert og viser nå været og været, og flytt “lysbildet for å låse opp” i det øvre området.

ios-lock-screen-7.png

Når vi låser opp iPhone-en ser vi at ting har endret seg mye. For å komme i gang, ikonene har venstre avrundede kanter å bli helt firkantet, men det som virkelig skiller seg ut er designet på disse, det er de helt flatt, skyggene, fargen gradering og transparenter er over, minimalisme oversvømmer nå hvert hjørne av iOS.

Som forventet, søknadene er fullstendig fornyetI dette tilfellet vises kalender, musikk eller kamera. Det er også plass til widgets, som vises fra enhetens øvre margin, som om det var varslingssenteret.

widgets-ios-7.png

Uten tvil, og som vi har kunnet lese på iPhonehacks, er et godt eksempel på hvordan neste iOS 7 kan være om de bestemmer seg for å satse på minimalisme og si farvel til skeumorfisme. Personlig synes jeg at designen til applikasjonene er for inspirert av den nye Windows Phone, men utover dette mislikte konseptet meg ikke bare. Kan Jony Ive komme med noe bedre? Vi får se det om en måned.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!