free estadisticas Saltar al contenido

Kontakter Pad: Meldinger og ringe til Kontakter Funksjoner

abril 26, 2020

Har du for mange kontakter på din iPhone og du gjør et rot av å administrere dem? Vi presenterer deg Kontakter Pad, en ideell applikasjon for kontaktadministrasjon som har veldig nyttige verktøy.

Kontakter Pad tillater oss ha alle våre favorittkontakter nær og kunne få tilgang til forskjellige handlinger som å sende meldinger eller samtaler raskt og enkelt, vi kan til og med sende meldinger på WhatsApp, send e-post eller videosamtaler via Skype i løpet av sekunder.

Kontakter Pad

Kontakter Pad: enkel å bruke og konfigurere

Kontakter Pad for iPhone lar oss organisere, administrere og administrere favorittkontakter på en enkel måte. I tillegg er det i sin siste oppdatering (versjon 1.1) lagt til nye nye funksjoner som støtte for WhatsApp, Skype, Messenger og andre applikasjoner.

Som du vil se på bildet som vi legger ved under, når du klikker på en kontakt, vises alle tilgjengelige alternativer. For eksempel vil vi kunne få tilgang til forskjellige kommunikasjonsformer med våre venner og familie, for eksempel FaceTime, meldinger, telefonsamtaler … Men vi vil også ha muligheten til å se dataene deres.

Kontakter Pad

I tillegg gir iOS Contacts Pad-applikasjonen oss muligheten til legg til en widget til varslingssenteret hvorfra vi kan starte anrop eller sende meldinger fra hvilken som helst app eller fra springbrettet. Enkelt, raskt og effektivt. En ny funksjon har også blitt inkludert i oppdateringen til Kontakter Pad til Velg fire forskjellige handlinger i varslingssenter-widgeten.

Endelig er det interessant og bemerkelsesverdig å trekke frem at Contact-applikasjonen for iPhone gir oss muligheten til tilpasse din stil og farger etter vår smak. Hva mer kan du be om?

Last ned Kontakter

Appen iPhone Kontakter Pad krever iOS 7.0 eller nyere, er optimalisert for de nyeste iPhone-modellene, og koster € 0,99. Du kan laste ned det direkte fra App Store ved å bruke følgende knapp:

Hva synes du om denne applikasjonen for kontaktadministrasjon? Har du allerede prøvd det? Vi inviterer deg til å laste ned den og dele denne anmeldelsen på de viktigste sosiale nettverkene for å anbefale den til dine venner og familie.