contadores Saltar al contenido

Kontroller Android TV med iPhone og iPad nå mulig

Google har lansert en iOS-applikasjon som er kompatibel med Android TV, som lar brukere kontrollere TV-en eller set-top-boksen fra en iPhone eller iPad. Denne appen kommer nesten to år etter at Google-gutta lanserte Android TV.

Hvorfor vil en iPhone- eller iPad-eier ønske å ha en Android TV? Sikkert mange av dere vil stille deg det samme spørsmålet. Vel, grunnen er ganske enkel, siden noen av de nyeste TV-ene er ganske enkelt forhåndsinstallert med Android TV, og ikke alle har lovet å bruke en enkelt plattform.

android-tv-iOS-app-3

Videre hevder Apple det Android-eiere bytter til iPhone raskere enn noen gangSå det er en god sjanse for at noen av dem har Android TV-enheter som de har brukt til å spille med sin gamle Android-enhet.

Google ønsker at Android TV skal nå flere brukere

Sannheten er at det allerede er nok TV-apparater som inkluderer Android TV inne, og derfor denne bevegelsen fra Google vil tillate deg å bringe operativsystemet ditt nærmere flere brukere, uansett din favorittplattform, og forbedrer dermed salget og adopsjonen av enheter med dette systemet betydelig.

Så når du ser på det på den måten, stemmer det at en app for fjernkontroll for iPhone og iPad er fornuftig. Riktignok er det ganske grunnleggende, men Android TV-appen for iOS tilbyr alt som finnes i Android-motstykket, så det vil ikke være noe som ikke kan gjøres.

android-tv-iOS-app-2

Fra applikasjonen vil vi ha muligheten til bruk mikrofonen til å utføre stemmesøki tillegg til å bruke tastaturet direkte. Bevegelsene administreres med d-puten eller gjennom bevegelser på pekeplaten, og i tilfelle vi får koblet flere mobile enheter til samme TV, det vil være mulig å delta i flerspillerspill på storskjerm i stuen vår. Det er bare nødvendig å koble mobilen i samme nettverk som TV-en og synkronisere enheten riktig.

Spor | CultofAndroid