contadores Skip to content

Kontroller iPhone X med øynene takket være sin egen demo av ARKit 2

Apple introduserte iOS 12 for bare en uke siden. Den første WWDC-konferansen var startskuddet for en uke med kurs for utviklere. Apple har vist dem noen interne innovasjoner for å lage gode apper, og en av dem har overrasket oss alle.

En av disse utviklerne har hatt muligheten til å undersøke nyheter i betaen til iOS 12, vi forteller deg allerede mange av dens hemmeligheter. Denne karen som heter Matt Moss på Twitter har fokusert på mulighetene til ARKit 2.

ARKit 2 gjenkjenner bevegelsen i øynene dine

Han analyserte Apples nye augmented reality-verktøy, og han skjønte det ARKit 2 var i stand til å oppdage øyebevegelse. Og han lurte på om dette ville være nøyaktig nok til at han kunne kontrollere skjermen uten å berøre den.

“Jeg så Arkit 2 introdusere øyesporing, og jeg lurte raskt på om det var presist nok til å kontrollere enheten med øynene.”

Etter å ha stilt seg dette spørsmålet, begynte han å utvikle en liten demo-app for denne funksjonen. OG resultatene er fantastiske. Den samme utvikleren har lagt ut videoen på sin Twitter-konto.

Som vi ser er det en enkel demo, men det ser ut til å fungere perfekt. Du beveger øynene til ikonet du vil velge, blinker du og går inn i den delen. Å oppdage blikket fungerer veldig bra med ARKit 2.

Vi vet ikke om dette vil bli sett i noen app eller i selve systemet i fremtiden. Kunne vært et av alternativene som vi finner innenfor tilgjengeligheten. Det ville være en perfekt kontrollmodus for mennesker med nedsatt funksjonsevne som ikke kan bruke iPhone eller iPad med hendene.

Det kan interessere deg | Endelig! Face Face på iPhone X kan huske to forskjellige ansikter

Vi vet at Apple alltid har vært veldig opptatt av tilgjengeligheten. inkluderer et stort antall alternativer for mennesker med forskjellige funksjonshemninger å bruke enhetene sine. Selv rister på hodet. Men uten tvil kan blikkontroll være en stor utvikling som kommer til oss takket være all teknologien bak Face ID.

Spor | Matt Moss