Kontrollerstøtte i Call of Duty: Mobile kommer snart

call of duty mobil

Call of Duty: Mobil har vært en rungende suksess de første ukene den har vært tilgjengelig, den har blitt den mest nedlastede mobilspill i historien over 100 millioner nedlastinger. En virkelig galskap som Activision-spillet har generert, men forbedringene vil begynne å komme innen kort tid.

Call of Duty: Mobile forventet å støtte eksterne kontroller fra starten, men av en eller annen grunn har denne funksjonaliteten blitt forsinket. Men det er ikke noe å bekymre seg, det ser ut til at støtte for eksterne kontrollere er i ferd med å treffe Call of Duty: Mobile.

Snart kan vi bruke en kontroller i Call of Duty: Mobile

Som de har publisert på den offisielle Reddit-nettsiden til Call of Duty Mobile, vurderer Activision seriøst å tilby støtte for ekstern kontroll.

Støtte for kontroller

Vi hører deg høyt og tydelig at du vil vite om kontrollerstøtte. Vi tester for øyeblikket kontrollerstøtte og ser på muligheten for å tilby denne funksjonen på et eller annet tidspunkt i fremtiden, men vi må sørge for at den blir implementert og balansert riktig. Bare hold fast.

Som vi ser de jobber med det og når de får det til å fungere riktig, vil de oppdatere spillet med denne nye funksjonen. Takket være den opprinnelige støtten til iOS 13 og iPadOS på kontrollene til PS4 og Xbox One, vil du kunne spille Call of Duty: Mobile ganske snart med disse to kontrollerne.

bakgrunn

I tillegg til denne De har også rapportert om andre nyheter som snart kan komme til Call of Duty: Mobile, hvorav er:

  • Mulighet for å logge på med andre plattformer foruten Facebook.
  • Ytelsesforbedring.
  • De jobber med flere måter for spillere å rapportere juksekoder.

Som vi ser, vil Activision fortsette å være veldig involvert i det nye spillet, og gode nyheter og forbedringer venter oss i Call of Duty: Mobile, et spill du bør prøve hvis du ikke allerede har gjort det.