free estadisticas Saltar al contenido

Konverter PDF-filene dine til Word-dokumenter i iOS på en enkel og enkel måte

abril 28, 2020

Sikkert har du noen gang funnet ut at du har et PDF-dokument som du trenger å endre eller at du vil endre format. Vel, i dag er dette litt lettere takket være en applikasjon som heter PDF til Word som du kan finne i App Store for iOS-enheter.

I dag i iPadizate skal vi snakke om dette programmet som kan være veldig nyttig for deg, og som lar deg konvertere PDF-filer til Microsoft Word-dokumenter. Som du vil se nedenfor konverteringsprosessen er veldig enkel, og på få sekunder vil du få PDF-filene dine i Word .doc-format.

Konverter PDF-filene dine til Word med iOS.

Konverter raskt dine PDF-filer til Microsof Word-dokumenter!

Alt du trenger å gjøre er å kjøre PDF til Word-applikasjonen på din iPhone eller iPad, og en gang der åpner du PDF-dokumentet du vil overføre til Word. Når PDF-filen er importert denne vil automatisk bli sendt til Cometdocs-servere, hvor konverteringsprosessen vil finne sted.

Konverter PDF-filene dine til Word med iOS.

Du har bare igjen vent til konverteringsprosessen er ferdig og filen i Microsoft Word-format blir lastet ned til enheten din. Det gode med PDF til Word-appen er at konverteringen ikke gjøres på enheten, men på en ekstern server, så den vil ikke bremse den, den vil ikke tømme batteriet eller noe sånt.

Last ned PDF til Word på din iPhone eller iPad

Hvis du likte PDF til Word, kan du laste ned applikasjonen akkurat nå fra App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene. også det er helt gratis, slik at du ikke mister noe ved å prøve det og prøve.

PDF til Word-applikasjonen Den er kompatibel med både iPhone og iPad og for å kunne installere det, er det nødvendig å ha iOS 6 eller en nyere versjon.