Kos deg med dette spillet: Robot Unicorn Attack 3

Dette spillet, utviklet av [adult swim], består av å løpe med robot enhjørningen din med å ramme krystallstjernene, og ifølge tittelen, mot fiender mens du samler fe. Dette har ikke endret seg i Robot Unicorn Attack 3, bare fiendene er hyppigere.

Er du klar til å knuse de som ville stå i veien for deg i navnet regnbuer og sukkerbelagte drømmer? Så la oss fortsette, da her er noen gode ting du kan gjøre i løpet av spillet.

Samle fra hvelvet ditt

Citadellens hvelv sakte vil begynne å fylle opp med Tear Stones (valuta i spillet) over tid, men du vil ikke kunne føre noe før det er fullt. Steinmynten du vil tjene, er nødvendig for å oppgradere din hornhestehær, så ikke forsøm den.

Bruk smi når du kan

Du kan bruke 200 tåresteiner samtidig å tilfeldig tegne en enhjørning (vanligvis vanlig og tidvis sjelden), bruk 20 sjelkrystaller (premiumvaluta) for å tegne en enhjørning (vanligvis sjelden), og så videre.

Administrer stallen din.

Du kan bare holde noen få enhjørninger, så du må takle duplikater som du ender opp med ofte. Unødvendige enhjørninger kan brukes til å heve nivået til en annen enhjørning, og duplikater kan slås sammen med hvilket som helst duplikat for å øke det maksimale nivået av enhjørningen.

Gå i raid

Du kan sende enhjørninger i Raids for å tjene ekstra penger. Imidlertid forskjellige forays krever forskjellige sjeldenheter med enhjørningen, slik at du kanskje ikke kan tildele en hest til dem alle. Razzia krever også en viss mengde sanntid for å fullføre, så du sannsynligvis ikke vil sende noen av enhjørningene ut av henrettelsesteamet ditt.

Spillnotater fra App Store

Her er den strålende tilbakevendingen av glitterdrenert utslettelse til den lille skjermen; Robot enhjørning angrep for alltid! Anklag mot skinnende stjerner, nå med et lag med tre rammere til fingerspissene. Den galopperer uendelig inn i livet etter det, løper over gylne feer for å slippe løs Radiant Burst-modus.

Bygg en citadell med tårene fra tidligere fiaskoer, og sett opp stall for å være vert for mer blendende allierte. Send din praktfulle flåte å gjøre raid for å få masse glitrende sjelekrystaller. Resirkuler disse dødsdømte sjelene til mystiske smier for å tilkalle nye enhjørninger og ledsage deg i din ustoppelige, purpuriske krig!

  • Velg tre allierte å galoppere ved din side til din eksplosive ende kommer.
  • Samle tårer for bygg den mektige citadellet som du alltid har drømt om.
  • Smelt enhjørninger du ikke vil ha og bruke materialet til å lage forbedringer.
  • Raid kommando til Enhjørninger i stallen for eksepsjonell belønning.
  • deltar i langvarige hendelser og få fjell av tyvegods.
  • Stevning legendariske enhjørninger fra noen av de tre himmelske smedene.

Hvis din verden er den av fantasi og du noen gang har drømt om denne typen mytologiske dyr, er dette spillet ditt. Vi forsikrer deg om at du vil ha det bra med ham.