contadores Saltar al contenido

Kos deg med Nintendo DS-spill på din iPad eller iPhone uten Jailbreaking

Nintendo har ikke gitt ut titlene for iPad eller iPhone, selv om det nå er mulig å glede seg over dem takket være emulatorer

Mange av dere har kanskje tenkt på muligheten for å spille for eksempel Super Mario på en iPhone eller iPad. Hvorfor lure oss, det ville være flott å ha den muligheten. Hvem som sier Super Mario, sier alle andre av de legendariske Nintento-titlene.

På begynnelsen av året, med bevegelsene i selskapet, ga de oss nesten gleden av å være i stand nyt våre favoritt Nintendo-spill på iPad eller iPhone, men det var en av kalk og en annen av sand. Nintendo-president Satoru Iwata kunngjorde at merkets spillapplikasjoner ville bli opprettet, men at dette ikke ville være fulle versjoner og ganske enkelt ville lansere “små piller” for å tiltrekke spillere til plattformen.

På grunn av dette avslaget fra Nintendo om å lage applikasjoner med komplette spill, begynte mange å tenke hvordan man kan overvinne denne hindringen. Med Jailbreak er det muligheten for å glede seg over spill på iDevice, men hva med alle de som ikke vil gjøre det?

games-nintendo-ds-ipad-iphone-1

Slik spiller du Nintendo DS-spill på iPad eller iPhone uten jailbreaking

Hvem kan si, til alle de som liker Nintendo DS, at de kunne spille de samme spillene på iPhone eller iPad. Også, ikke nødvendig å Jailbreak iDevice, siden det fungerer uten å endre det.

Men hvis du allerede har fengslet på enheten din, skjer det ingenting siden du kan også glede deg over opplevelsen at de tilbyr oss å ha Nintendo DS-spill i iDevice.

games-nintendo-ds-ipad-iphone-2

Fremgangsmåte for å følge hvis du IKKE har Jailbreak brukt på iPad eller iPhone

  1. Begynn å laste ned nds4ios: Klikk på denne koblingen fra Safari på iPad eller iPhone.
  2. Endre datoen for enheten din: gå til justeringergenerellDato og tid. Slå av automatisk justering og endre dagen til 8. februar 2014.

games-nintendo-ds-ipad-iphone-3

Trinn for å følge hvis du har Jailbreak

  1. Legg til Karen Pineapple Repo: åpne Cydia, og gå til delen av Få tilkilder. Klikk på Redigere og deretter inn Legg til, skriv inn URL: http://cydia.angelxwind.net/.
  2. Installer nds4ios: søk etter “nsd4ios” så ser du to forskjellige pakker. Den første, “stabil”, er den versjonen som fungerer best og ikke opptrer underlig. Den andre, “testing”, er testversjonen. Den oppdateres raskere, men det har noen problemer med brukergrensesnittet.

games-nintendo-ds-ipad-iphone-4

Etter å ha fullført disse enkle trinnene, Du har allerede Nintendo DS-emulator installert på iPad eller iPhone. Nå må du bare finne spillene du liker mest og glede deg over dem på enheten din. Å leke!