Uncategorized

Kos deg med søndag med gratis apper og spill KUN I DAG

Mange av dere suser høytiden, og andre begynner å glede seg over dem. Uansett er det noe som betyr lite, ja eller ja vi bringer Gratis apper og spill i en begrenset periode. Er det ikke en bedre måte å nyte en søndag? Ja, ikke betale en krone.

Så til tross for at du er fri, tilbudene går ut i løpet av nær fremtid, så skynd deg hvis det er en du liker. Vi etterlater deg med dagens assorterte forslag, som ønsker at de er til din smak og interesse.

Det kan interessere deg | Slik melder du deg av abonnement på hvilken som helst app på din iPhone eller iPad

Gratis apper og spill fra 2. september

Aksentfarge

Livet er fullt av farger, og hvis du vet hvordan du kombinerer dem i fotografiene dine, er effekten ødeleggende. Derfor lar denne appen deg la en del av den ligge med farge og resten i B / W. Interessant, er det?

Utvalgte bakgrunnsbilder Temaer HD-bilder

Våre ukentlige bakgrunnsbilder er alltid interessante, så vi slutter ikke å anbefale denne appen. Autentiske HD-bakgrunner. Du har 500 000 å velge mellom. Gal!

App Store-font

AuraFit Scan

Tror du på aura? Visualiseringen din kan indikere mye om personen du observerer. Selvfølgelig er det en ideell app å le og det Den blir gratis fra de 25 euro den opprinnelig kostet.

Ab trener: stor abs

Definerte abs er et tegn på god helse, hvorfor kommer du ikke i form nå når vi kommer tilbake til rutinen? Appen er veldig progressiv og lærerik, og å gjøre det den foreslår at du vil bli som en børste. Om bare 8 uker og dedikere 10 minutter om dagen.

Kilde: App Store

Anchor Pointer

Oppfinnelsen av kompasset kommer gratis til App Store. Glemt hvor du har parkert bilen din? Gjør flyplassparkering deg en verden? Vi vil hjelpe deg med Anchor Pointer, pluss at du ikke trenger en internettforbindelse.

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK