Kritikk av Apple for overarbeidende iPhone 5C-produksjon

Det er ikke første gang vi ser at epleverden Det kreves noen få kritikker angående måtene å jobbe i fabrikkene på som samler de utrolige terminalene som senere ankommer markedet vårt. Og selv om Google ga det akkurat der det gjorde mest vondt på det tidspunktet at den satset på å lansere en Motorola-telefon designet og montert i USA, ser det ut til at Apple kunne ha unngått kontroversen til nå. Men noen dager etter firmaarrangementet, og med rykter på overflatenI dag blir kontroversen rundt spørsmålet om fabrikkarbeid regjert etter en klage fra China Labor Watch.

Arbeiderforkjemperen China Labor Watch fordømmer at Apple faktisk overdriver overtidsskift for å klare å montere i tide lavpris terminal, iPhone 5C, som i prinsippet er den som gir deg mest problemer. For å unngå å tømme neste arrangement har Apple ikke vært treg til å svare, og festet også bildet som vi har åpnet dette innlegget med.

Det du har sett på det fotografiet, er nettopp selskapets timeplan noe som også sikrer at det i realiteten er blitt overholdt strengt, og at nettopp fabrikken hvor utnyttelsen av arbeidere blir sagt opp, flere kontroller har blitt utført de siste årene, og at protokollen for timer ikke har vært høy i intet tilfelle. For øyeblikket ser det ut til at saken har blitt tauset i Europa av nyheten i Apple-verdenen, men i Asia er dette nyheter og kan gå imot Apple-arrangementet som er planlagt i det gigantiske Kina for dagen etter vår, den 11. september. September. Vi får se hva som skjer med alt dette, men de har Cupertino under søkelyset.