contadores Skip to content

Kunne Apple kunngjøre iPad 5 10. september?

Hvordan takler du de siste dagene før Apple-keynote? 10. september har vi alle en avtale med de fra Cupertino for å se hva som er nytt i år. For øyeblikket er alle medier enige om at grunntonen utelukkende vil være fokusert på den nye iPhone, siden det for første gang ikke vil være en eneste modell, men to: iPhone 5S og iPhone 5C.

Med denne ansamlingen av nye funksjoner, vil det være plass til flere produkter i løpet av hovednotatet? Kan iPad 5 sees av hendelsen og vises for publikum? I de følgende linjene vil vi prøve å analysere mulighetene som det nye Apple-nettbrettet har å bli vist.

Nøkkelordet 10. september blir viet til de nye iPhonene. Kan iPad 5 vises sammen med dem?

IPhonen er et produkt som er viktig nok til å dedikere en eksklusiv hovednote til den, og hvis vi også tar hensyn til at det ikke i år vil være en, men to, gjør ikke mulighetene for at flere epleprodukter kan dele scenen med dem de er for høye.

Uten å gå lenger, har vi eksemplet på hva som skjedde i fjor. Apple introduserte den nye iPhone 5 i september, den viktigste hovedpersonen i grunntonen, sammen med en rask gjennomgang av de forskjellige iPod-ene. Senere, i oktober, arrangerte de fra Cupertino et nytt arrangement der de avduket iPad 4 sammen med den forventede iPad Mini.

ipad-5

Som du kan se, presenterte Apple ved den anledningen også en ny modell innen sitt utvalg av iPad, og nøkkelordet dreide seg om dem nesten fullstendig (i tillegg til den utrolige nye iMac).

Alt tyder på at Apple vil presentere den nye iPad 5 i en annen hovednote senere, antagelig i oktober.

Derfor ser det ikke ut til at noe tyder på at Apple ønsker å akkumulere de to viktigste produktene i en enkelt hovednotat. Kan du forestille deg hva det kan være å presentere iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 5 og iPad Mini 2 i en enkelt presentasjon? Ved å unngå tiden det vil kreve å gjøre det, kan ansamlingen av så mange produkter forringe hverandre.

Apple-iPhone-5S-iPad-5-Lineup

Avslutningsvis ser ting ut til å bli sett på for straffeutmålingen, de nye iPhonene kommer til å ha en veldig spesiell plass denne 10. september på Cupertino-kontorene, og de nye iPad-ene vil bli presentert senere i en annen hovednote, muligens i oktober måned.

Hva tror du? Tror du det ville være mulig å kunngjøre den nye iPhone og iPad i en enkelt hovednotat?