Kvaliteten på iPad Pro er eksepsjonell, uavhengig av “fleksibilitet”

Da den store “fleksibiliteten” som den nye iPad Pro likte, kom fram, begynte verden å riste igjen for Apple. Alle trengte en god forklaring for å forstå hvorfor en iPad Pro er så enkel å brette og bryte som koster mer enn 800 euro. Og det var ikke det verste, enhetene som allerede var brettet fra fabrikken, som for Apple er noe helt normalt, og det er en konsekvens av produksjonsprosessen, gjensto å se.

Den siste generasjonen iPad Pro bringer en helt ny design til serien og en viktig liste over nyheter som begynner med den nye skjermen og små rammer. De utrolige tekniske egenskapene er innesperret i en kroppsdel ​​på 0,59 cm, noe som selv om den gjør den nye iPad til en virkelig attraktiv enhet, den også gjør den ekstremt skjør, som vi allerede har sett. Alt faller imidlertid innenfor Apples kvalitetsparametere.

En av MacRumors-leserne sendte nylig e-post til Tim Cook for å prøve å finne ut mer om dette, og fikk svar fra Apples visepresident for maskinvareteknikk, Dan Riccio. I posten, der er bekreftet herkomst, indikeres det at iPad Pro-kroppen oppfyller alle selskapets kvalitetsstandarder og at det ikke skal skades under normale bruksforhold av brukere.

Det kan interessere deg | Ingen hodetelefoner til din iPad Pro 2018? Dette er de beste med USB-C

For det første er det viktig å indikere det du bør ikke utsette enhetene dine for fleksibilitetstester med forhold som aldri vil skje i hverdagen, med mindre du har et slags utbrudd av sinne og bestemmer deg for å brette nettbrettet i to. I alle fall bør Apple gi et klart svar til alle brukere som er redde for muligheten for å se hvordan deres nye iPad Pro er så skjør, ganske enkelt ved å ta vare på bildet det gir forbrukerne.

via | MacRumors