La oss forestille oss hvordan iPad Mini kan være

Det ser ut til at vi er nærmere enn noen gang å vite hva som blir av iPad Mini. De siste ryktene peker på lanseringen i “En ting til”Av den påståtte grunntonen 12. september. I dag skal vi gjøre en fantasiøvelse, prøver å spesifisere hvordan det neste Apple-nettbrettet vil se ut.

Vi vet med sikkerhet at eplefirmaet har eksperimentert med en prototype iPad Mini i mange år. Imidlertid begynte ryktene i mars samme år å spre seg om at de endelig hadde bestemt seg for å gi den ut på markedet, ansporet av suksessen med konkurranse i dette segmentet.

Startprisen vil være mellom 200 og 250$, og vil være designet for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra studenter og fans av videospill, som ikke kan bruke de nesten $ 500 til den eldre broren til familien.

Størrelsen som alle skrifter samsvarer med er 7,85 tommer. Sannheten er at bortsett fra størrelsen ville utseendet ikke endret seg mye sammenlignet med de vi allerede kjenner med 9,7 tommer. Dette vil gjøre det mulig for alle iOS-brukere å tilpasse seg perfekt til grensesnittet uten forsinkelse.

Det vil være enkelt å holde med en hånd, siden den sikkert veier under et halvt kilo og er enda tynnere, i stil med iPod Touch. Den mest fornuftige oppløsningen ville være 1024 × 768, for å bruke de hundretusenvis av applikasjoner som er tilgjengelige for iPad i sin opprinnelige oppløsning. På denne måten ville pikseltettheten være 163 ppi, en verdi som ikke er for høy til å bli kalt Retina Display.

De siste ryktene hevder imidlertid at Apple på dette tidspunktet ikke ville trodd å ta en enhet uten den vellykkede Retina Display-teknologien. De kan gjøre en innsats og legge oppløsningen til den nye iPad, som utgjør 2048 × 1536 piksler. Dette ser imidlertid ut som om det ikke kan gjøres til redusert pris, så det rimeligste er å holde seg til den lave oppløsningen for å opprettholde prisen.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iMore