La oss starte uken med disse 5 GRATIS appene for iPhone og iPad

La oss starte uken med disse 5 GRATIS appene for iPhone og iPad

Hvordan oppførte de tre kongene seg? Var alt ok, eller kom ikke den spesielle dingsen? Det gjør ikke noe, det viktige er at i går avsluttet vi juleperioden og en ny scene begynner. Mens nyhetene fortsetter å skje, følger vi med oss: appene og spillene som blir gratis i noen timer.

Vi har utarbeidet et utvalg av 5 apper som du sikkert vil like, hvis du ikke vil gå glipp av dem, last dem ned så snart som mulig fordi tilbud kan utløpe uten forhåndsvarsel. Vær raskere enn noen andre!

Det kan interessere deg | Hvorfor foretrekker jeg iMessage fremfor andre meldingsapper?

Gratis apper og spill fra 7. januar

Siste reise

Klar for den siste turen? Dette spillet ble tildelt noen premier i 2015, og opplevelsen du vil ha med det, vil gi deg en god smak i munnen. Ideell for de menneskene som leter etter noe annet og det er utviklet i 10 kapitler.

VPN Master og Ubegrenset VPN Proxy-sikkerhet

Akkurat denne uken har vi snakket om viktigheten av å bruke et VPN. Nå kan du glede deg over denne, som vil hjelpe deg å bli beskyttet når du surfer fra iPhone eller iPad.

Kilde: App Store

Flight Unlimited Las Vegas – Flight Simulator

Denne klassikeren av luftsimulering er gratis igjen. Det vil ta deg å fly over hovedstaden i den utrolige staten Nevada, en by med kasinoer og spillrom, og hvor du vil være ved kontrollene til de mest spesielle flyene. Prøv det fordi du vil elske det.

TunesFlow – Musikkspiller med Equalizer

Hvis du vil ta lytteopplevelsen litt lenger, er ingenting bedre enn å gjøre det med denne spilleren og som du kan utjevne det du hører etter din smak.

Kilde: App Store

Trefflisten

En produktivitetsapp som lar deg gjøre det ha oppgavene dine godt organisert, slik at du ikke lar noe være ugjort. Du vil ikke lenger glemme de viktige tingene.

Kilde: App Store