Puerto USB-C Magic Keyboard

Lading med Magic Keyboard går nesten like raskt som med iPad Pro-porten

USB-C Magic Keyboard-port

Den nye Magic Keyboard-tastaturet og styreflatevesken, som nå har vært i salg en tid etter introduksjonen, har flere funksjoner som gjør det til det perfekte tilbehøret for de mest aktive iPad Pro-brukerne. Takket være designen, iPad Pro oppnår allsidighet som hittil ikke er oppnåelig offisielt. Og i den designen er en liten detalj inkludert som kan være mest nyttig, i det minste på en måte.

The Magic Keyboard, blant andre funksjoner, inkluderer en ekstra USB-C-port for iPad Pro. Den deler imidlertid ikke de samme funksjonene som den som er integrert i selve nettbrettet. Det tjener faktisk bare til å lade enheten, slik at den tilgjengelige i enheten blir fri for andre funksjoner. På denne måten vil mange sikkert ha lurt på om denne tilbehørsporten gjør det mulig å oppnå den samme ladehastigheten som den som normalt tilbys av iPad.

Og selvfølgelig er det allerede noen som har testet denne porten. Spesifikt har Twitter-brukeren @ L0vetodream brukt en enhet som gjør det mulig å sjekke lastehastigheten nøyaktig, og konklusjonene er ganske interessante. Ved hjelp av Smart Connector, Magic Keyboard kan lade iPad med samme hastighet, noe overraskende ved at denne spesielle kontakten ikke har funksjoner utover bruken av tilbehør som tastaturet til saken.

Det kan interessere deg | 12,9-tommers iPad Pro med magisk tastatur veier mer enn MacBook Air

Magic Keyboard har imidlertid fortsatt viktigere ulemper enn lastehastigheten til USB-porten eller verktøyet. Spesielt prisen, og det er det dette tilbehøret har en kostnad som starter på 339 euro, og det øker til 399 for størrelsen på 12,9-tommers iPad Pro. Selv om du kan frigjøre en havn takket være denne saken, er det vanskelig å rettferdiggjøre den prisen.