free estadisticas Saltar al contenido

Lag din beste selfie med disse appene for iPhone

abril 29, 2020

I App Store kan du finne mange fotograferingsapplikasjoner for iPhone. Disse, generelt sett, går et skritt videre og gjør tilgjengelig for brukeren et større utvalg av funksjoner og alternativer som kan endres når du tar bilder med smarttelefonen.

I tillegg er det noen av disse applikasjonene spesielt utviklet for å oppnå bedre resultater når du tar selfies. Noen av disse applikasjonene lar brukeren bruke filtre for å eliminere røde øyne, bleke tennene eller fjerne flekker, mens andre gir et morsommere preg med blant annet filtre og klistremerker.

Beste selfie-apper for iPhone.

Hvis du ønsker å få din beste selfie, inviterer vi deg til å fortsette å lesesiden vi nedenfor viser deg 5 applikasjoner som kan hjelpe deg med dette. La oss dra dit

Klistremerker, filtre og mer med de beste appene du kan ta selfies på iPhone

YouCam Perfect

YouCam Perfect er en selfie-app som har forskjellige funksjoner for å retusjere bilder og få dem til å se bedre ut ved å justere hudfarge, legge til filtre, fjerne rynker, kviser osv. I tillegg det har et alternativ som lar deg gjøre ansiktet skarpere for å virke slankere, det inkluderer collager, rammer, klistremerker og mye mer for å gi en morsom touch til selfien din.

Beste selfie-apper for iPhone.

Hvis fotografiet er i full lengde, OGouCam Perfect lar deg redigere bildet for å skjerpe midjen eller gjøre bena lengre. På den annen side har denne appen et intelligent verktøy for fjerning av objekter for å fjerne ting eller personer som er i bakgrunnen, og som du ikke vil vises.

B612

B612-appen har 25 forskjellige filtre som er optimalisert for selfies, klistremerker for ansiktsgjenkjenning og effekter. På den annen side har den 15-sekunders videoer med effekter, fotocollage, kuler og mange andre verktøy for å redigere selfiene dine, samt forskjellige alternativer for å dele bildene dine i de viktigste sosiale nettverkene (Facebook, Twitter eller Instagram).

retorikk

En av de mest kjente appene blant brukerne er Retrica, som lar deg gjøre det ta bilder og videoer med 120 forskjellige filtre, hvor effekten du kan se brukt i sanntid. Retrica lar deg lage GIF-er, blande filtrene takket være shuffle-knappen, dekorere bildene og videoene dine med frimerkene og dele resultatene på sosiale nettverk.

Cymera

Navnet på denne applikasjonen høres kanskje ikke kjent ut, men sannheten er at den allerede har mer enn 200 millioner brukere over hele verden. Cymera tilbyr hundrevis av filtre og effekter for selfies, 7 forskjellige kameralinser og gitter for å kombinere opptil 9 bilder i ett, skaper utrolige collager.

Beste selfie-apper for iPhone.

Cymera har mer enn 200 typer naturlig hår, sminkeartikler, justeringer av bilder (lysstyrke, kontrast, vri …) og vannmerker, blant annet. På den annen side har appen dyremasker, skjønnhetsfilter, lyseffekter og rammer, artikler å skrive eller tegne for hånd, legge til tekst og selvfølgelig for å dele bildene i de viktigste sosiale nettverkene.

snø

Denne applikasjonen er veldig lik Snapchat, det populære sosiale nettverket som lar deg sende morsomme videoer. Snø gir deg også muligheten til send bilder og videoer med morsomme effekter, klistremerker, tekst … Den har et bredt utvalg av klistremerker og spesialeffekter som du kan legge til bildene og videoene dine, og akkurat som på Snapchat, vil alt du sender til vennene dine bare vare 24 timer før du forsvinner for alltid, og du vil bli varslet om noen gjør det et skjermbilde.

Dette er bare noen fotograferingsapplikasjoner som du kan finne i App Store og som du kan bruke dem til Du kan ta selfies med en bedre finish, eller hvis du foretrekker det, med et morsommere preg, takket være klistremerker, filtre og andre alternativer. Som alltid, i app store finner du selvfølgelig flere alternativer, så hvis du tror at vi har lagt igjen noen i rørledningen som bør være en del av denne listen, ikke nøl med å fortelle oss hvilken i kommentarene.

Spor | PhoneArena