Lag din første iOS-app for iPhone og iPad med disse nesten gratis kursene

Lag din første iOS-app for iPhone og iPad med disse nesten gratis kursene

Har du noen gang drømt om å lage din egen applikasjon for iPhone og iPad? Vil du utvikle iOS-apper? Vi forteller deg hvordan du kan lære å gjøre det på en enkel, rask og fleksibel måte.

Udemy, en plattform for applikasjonsutvikling, tilbyr et vell av ressurser, fordeler og instruktører slik at du kan opprette appene dine. Takket være fleksibiliteten og nyttige videoer laget av instruktører med mange års erfaring, kan du lære å utvikle apper mens du går på gaten, mens du reiser med buss eller etter jobb under 15 minutter eller 30 minutter hver dag.

Det er mange kurs tilgjengelig på Udemy, og noen av dem de er i salg for bare € 10. Å utvikle apper har aldri vært så billig! Nedenfor skal vi snakke litt om hvert av disse kursene.

Avansert master i iOS og Swift utvikling

Instruktør: Juan Gabriel Gomila Salas

Dette kurset lar deg mestre viktige aspekter ved Swift som datastrukturer, arbeid med strenger, kunnskap om algoritmer, big data-teknikker eller numeriske datatyper. Du kan implementere pushvarsler, opprette kjøp i appen, oppdage alt om utformingen av brukergrensesnittet til applikasjonene dine og til og med implementere betalingsmetoder via Apple Pay i appen din med en Amazon-klon.

Mer informasjon

Xamarin iOS: Lær fra grunnen til ekspert

Instruktør: Enrique Aguilar

Med dette kurset vil du ha muligheten til å lage innfødte iOS-mobilapper med Xamarin ved hjelp av Visual Studio for Mac. Å bruke denne krypteringsmodusen vil spare deg for mye penger og krefter. Du kan begynne å lage en applikasjon fra bunnen av, og instruktørene vil guide deg trinn for trinn.

Mer informasjon

Kurs for design av applikasjoner for iOS og Android

Instruktør: Mar Ballesteros

Takket være leksjonene til dette kurset kan du designe en applikasjon beregnet på en ekte virksomhet Dekke bedriftens behov, lag en interaktiv prototype av applikasjonen for å presentere den for fremtidige kunder eller finne en vei ut for appen, noe som gjør det lønnsomt. Du vil lære å lage en interaktiv prototype uten å vite hvordan du programmerer. Denne prototypen vil være følgebrevet til appen din.

Mer informasjon

Eksklusivt tilbud for iPadizate-lesere

Og det beste av alt dette er at, som vi nevnte tidligere, har Udemy et eksklusivt tilbud til deg: du kan ta et av disse kursene for Bare 10 euro!
Du kan utnytte tilbudet bedre, hvert av disse kursene koster vanligvis € 200, slik at du vil ha fordel av a 95% rabatt.

Du har til 14. september, løp!

Hva venter du på for å bli en mester i iOS-applikasjonsutvikling? Er en unik mulighet, hvis du noen gang har ønsket å lage din egen applikasjon … Dette er tiden! Udemys kurs krever ikke noen form for erfaring Og som vi nevnte tidligere, vil instruktørene guide deg trinn for trinn med veldig enkle opplæringsprogrammer og lett å følge.