free estadisticas Saltar al contenido

Lag dine egne filmer på iPad med den nye Pinnacle Studio-appen

abril 1, 2020

Gå til App Store et av de beste redigeringsprogrammene for multimedia ble til en iPad-app. Pinnacle Studio Den er nå tilgjengelig for nedlasting og kommer med et arsenal av verktøy som du kan bruke til å lage filmene dine på en veldig profesjonell måte. Pinnacle Studio støtter videoer spilt inn i Full HD 1080 linjer på sin tidslinje. Eksporter videoene dine enkelt til Pinnacle Studio for PC, slik at du kan gi den siste kontakten med mer avanserte verktøy, men beholde all redigering som er gjort på iPad.

Pinnacle Studio har allerede en iPad-versjon

Pinnacle Studio for iPad gir deg enkel tilgang til bibliotekets innhold og dermed kunne jobbe med alle lyd-, video- og fotofilene du har. Du kan også få direkte tilgang til filene på eksterne kameraer takket være kompatibiliteten med Camera Connection Kit-tilbehøret.

Applikasjonen tillater mange typer redigering på en tidslinje, der du intuitivt kan redigere med fingrene ramme for ramme. Du kan legge til eller fjerne videoklipp til din smak og bla gjennom filmen din og legge til effekter, lyder osv., Alt du kan tenke på …

Pinnacle Studio gir deg muligheten til å legge ved og redigere sanger du har i biblioteket ditt, slik at du kan lage lydsporet til filmen din. Du har også muligheten til å spille inn lyd fra selve applikasjonen slik at du kan redigere den senere eller inkludere en ‘voiceover’ i videoen din.

Med Pinnacle Studio kan du dele kreasjonene dine via e-post eller last det direkte til YouTube, Facebook eller boks. Du kan også legge til tekst og lage dine egne titler og undertekster med forskjellige størrelser, skriftformater, farger, plassering i videoen osv.

Pinnacle Studio-video for iPad:

Pinnacle Studio For iPad er det kanskje en av de beste videoredigeringsprogrammer i App Store. Med mange verktøy, som du vil savne i apper som iMovieDu kan redigere videoene dine for å lage ekte komposisjoner som vil ha en veldig profesjonell finish. Du kan også ta bilder og videoer med iPad-kameraet direkte fra samme applikasjon. Pinnacle Studio er et program som ikke bør mangle på iPad-en hvis du liker å lage dine egne videoer, i tillegg til å være gratis for nå, men vi vet ikke hvor lenge. Men vær forsiktig, applikasjonen er bare kompatibel med iPad 2 og nye iPad 3.

Del dette fantastiske videoredigeringsprogrammet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!