contadores Saltar al contenido

Lag dine egne historier om minnene dine med Fontmania

Hvis du liker fotografering og gir dem ditt eget personlige preg, kan Fontmania-applikasjonen ikke mangle på iOS-enheten din. Fontmania er et program som lar deg bruke tekster med forskjellige kilder på fotografier, slik at du kan lage dine egne historier om minnene dine på en veldig enkel måte. På den måten vil du aldri glemme øyeblikket bildet ble tatt, hvor eller hvem du var sammen med!

App Store har et bredt utvalg av applikasjoner relatert til fotografering og foto retusjering. Uten å komme lenger, snakket vi forrige uke om Cameraxis, en veldig enkel app som lar deg bli en komplett grafisk designer og slippe løs kreativiteten din.

Fontmania.

Her forteller vi deg mer informasjon om Fontmania, du vil se at det er det veldig enkel å bruke som du kan få veldig fine resultater med. Her går vi!

Oppdag Fontmania, den perfekte appen for å legge til tekst til bildene dine

Fontmania er et typografiprogram som lar deg legge til tekst til bildene dine og gi dem et mer personlig preg. Den er perfekt for eksempel til lag inspirerende bilder, gratulasjonskort, invitasjoner, memes eller bare for å lage en fin minnesmerke et øyeblikk du ikke vil glemme.

Fontmania.

Søknaden har en stor samling av unike design og et bredt utvalg av skrifter å velge mellom. I tillegg stiller Fontmania til disposisjon en rekke tilpasningsverktøy for teksten og alle detaljene som kan legges til fotografiene, for eksempel størrelse, plassering, tilbøyelighet, farge, opacitet og skyggelegging.

På den andre siden, Fontmania har en serie filtre slik at du kan forbedre fotograferingen. Når du er ferdig med å redigere bildet, kan du lagre det på enhetens Reel eller dele det direkte fra applikasjonen på Instagram, Pinterest, Facebook eller iMessage, blant andre tjenester.

Last ned Fontmania til din iPhone eller iPad

Fontmania-appen Den er optimalisert for iOS 9, er kompatibel med iPhone og iPad og kan fås i App Store for € 5,99. Prisen er noe høy, men det må erkjennes at det er verdt investeringen, ellers ville den ikke være en del av listen over de beste nye applikasjonene i App Store i mer enn 35 land i verden.

Hva venter du på å bruke tekst på bildene dine og gi dem ditt personlige preg?