free estadisticas Saltar al contenido

Lag utrolige animasjoner med Animatic på iPhone og iPad

abril 28, 2020

Liker du å tegne og slippe løs kreativiteten din? Hva om du også kan få tegningene til å bli animasjoner? Hvis du har en iOS-enhet kan du få den veldig enkelt og raskt med Animatic, en applikasjon vi snakker om i dag på iPadizate.

App Store har hundretusener av applikasjoner av alle slag, og noen ganger er det vanskelig å finne den som best passer dine behov. Hvis du lette etter en tegningsprogram, kan du lese videre, fordi Animatic kan være det du lette etter.

Animatisk for iPhone og iPad.

Ikke gå glipp av | De 10 beste tegne-appene for iPad, iPad Air og iPad Mini.

Tegn og lag animasjoner på iOS takket være Animatic

Animatisk er et tegneprogram som gir brukeren muligheten til å lage animasjoner i klassisk stil. Hva betyr dette? Ikke mer og ikke mindre enn det er et animasjonssystem som fungerer ramme for ramme.

Animatisk for iPhone og iPad.

dermed I Animatic må du tegne hver ramme og lage animasjonen litt etter litt slik at når du spiller, oppstår bevegelseseffekten. Du trenger heller ikke å være en stor tegneserieskaper, som du kan se i videoen rett under disse linjene, du må bare la fantasien løpe løpsk og lage dine egne animasjoner.

Teknikken og den kreative evnen til hver enkelt vil være det som utgjør forskjellen i resultatene.. Det og tålmodigheten, siden jo mer tid du bruker på hver ramme og detaljer, jo bedre blir den endelige animasjonen oppnådd med Animatic. Når du er ferdig kan du lagre den som en video eller en GIF og dele den med vennene dine gjennom sosiale nettverk eller meldingsapper.

Last ned Animatic på din iPhone eller iPad

Animatic er et program som du kan få helt gratis i App Store på både iPhone og iPad. Så det er ingen unnskyldning for å prøve det og se hvordan du føler for å gi liv til dine egne tegninger.

Hva venter du på å laste ned Animatic og lage dine egne animasjoner?