Lansering av iPad.  Apple oppdaterer nettstedet sitt og min iPad kommer

Lansering av iPad. Apple oppdaterer nettstedet sitt og min iPad kommer

Endelig. Vi hadde ventet p√• det i flere m√•neder, og til slutt ble det oppfylt: iPad-en er her. Apple har oppdatert hjemmesiden sin og informerer n√• om at du kan kj√łpe den og ikke reservere den, selv om leveringsdatoen fortsatt er kl juni.

Et annet faktum som har skjedd i dag, er det iPad har ankommet. Jeg har lidd i to dager, og jeg har brukt F5-n√łkkelen fra √• oppdatere nettstedene TNT og Apple Order Status, men vet du hva? Det var verdt det.

Jeg har også fått omslaget, som er veldig bra. Jeg liker det mye mer enn alle dekslene som vi har analysert i iPadizate! (unntatt diamanter: P)

Si at enheten ganske enkelt er det fantastisk, fantastisk og helt magisk. Jeg har allerede begynt å fikle og laste ned mange ting, og snart kan jeg forsikre deg om at jeg vil ha tilgjengelig en veldig fullstendig gjennomgang på flere timer. Og husk, det som er lovet er gjeld!

Apple | link

Har det nådd deg også? Våg å kommentere og husk at vi har en offisiell tråd kalt jeg allerede har min iPad !.